Vergelijk 2.388.012 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Wave 578

Ontdek hier alles over de Samsung Wave 578 (S5780): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Wave 578 accessoires.

Informatie over de Samsung Wave 578

De Samsung Wave 578 is een betaalbare Bada 2.0 smartphone. Het toestel kan alles wat een reguliere smartphone moet kunnen maar wordt bovendien aangeboden voor een zeer aantrekkelijke prijs. HSDPA, WiFi, 3.2MP camera en een overzichtelijk interface; slechts een kleine greep uit de specificatielijst van deze Wave. Uniek aan het toestel is de aanwezigheid van NFC, waarover hieronder meer.

Samsung Wave 578Bada OS 2.0

Bada is Samsung's eigen besturingssysteem, dat qua gebruiksvriendelijkheid niet onderdoet voor erkende systemen als Android en iOS. Alles draait om beleving en het gebruik van multimedia. De consument waardeert Bada, wat duidelijk blijkt uit het grote succes van de eerste Wave: S8500. Deze Wave 578 draait op de allernieuwste Bada-versie, 2.0.

NFC: Near-Field-Communication

NFC staat voor Near-Field-Communication en is een nieuwe manier om data op korte afstand met elkaar te verbinden. Vooral de mogelijkheid om ermee te betalen in winkels maakt NFC tot een van de hotste smartphone-items van 2011. Vooralsnog beschikken vooral de toptoestellen over de techniek, dus voor een betaalbare smartphone als de Samsung Wave 578 mag de aanwezigheid van NFC als unique selling point worden neergezet.

Media

Een Bada-toestel betekent volgens Samsung een optimale multimedia-ervaring. Video's kijken, foto's maken, gamen, het is op gebruiksvriendelijke wijze geïntegreerd en uitstekend waar te nemen op het 3.2 inch touchscreen (240 x 400). Bovendien kunnen in de Bada Store vele applicaties gevonden worden om de Wave 578 naar eigen inzicht in te delen. Natuurlijk is snel internet (HSPA) aanwezig om hier optimaal gebruik van te maken.

De Samsung Wave 578 beschikt over twee camera's. Een 3.2 megapixel camera aan de achterkant voor de 'reguliere' foto's en video's en een 0.3 megapixel camera, voor diegene die wil videobellen.

De Samsung Wave 578 is een interessant en sympathiek toestel: een mooie specificatielijst wordt gecombineerd met een zacht prijsje.

Samsung Wave 578 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Samsung Wave 578 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Wave 578

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden