Vergelijk 2.401.927 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Wave 575

Ontdek hier alles over de Samsung Wave 575 (S5750): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Wave 575 accessoires.

Informatie over de Samsung Wave 575

De Samsung Wave 575 is een stijlvolle smartphone die zeer prijsvriendelijk is. Het is het zesde toestel dat draait op Bada OS. Het is een echte mid-end telefoon en lijkt enorm veel op de Samsung Wave 525. Groot verschil is dat de Wave 575 wel de beschikking heeft over razendsnel 3G-internet, in tegenstelling tot de 525. Het duo is dus bedoeld voor liefhebbers van een mooie smartphone met touchscreen zonder te diep in de buidel te hoeven tasten.

Bada OS

Bada is het besturingssysteem dat door Samsung zelf is ontwikkeld. Dit platform richt zich mede op het downloaden van apps, hiermee is het toestel namelijk vergaand te personliseren. Dit alles vindt plaats via het nieuwe TouchWiz interface. Bada is er verder opgericht alle populaire diensten makkelijk bereikbaar te maken zodat deze zeer snel geladen kunnen worden.

Samsung Wave 575Social Hub is zo'n applicatie die zeer handig en leuk is. Hiermee vehoog je het gebruikersgemak namelijk enorm. Hiermee worden alle in- en uitgaande berichten gekoppeld, ook worden statussen van sociale netwerken bijgehouden. Dit alles verkrijg je dus door middel van één app. Naast Social Hub zijn er nog talloze apps helemaal gratis te krijgen!

Kenmerken

Op de Wave 575 kan je dus razend snel internetten, dit is niet alleen voordelig bij het surfen op het web, maar ook bij gebruik van Instant Messaging en jouw e-mail. Mocht je dit toestel zonder internetbundel aan willen schaffen, is er de WiFi-functie. Hiermee kan je in de buurt van een hotspot namelijk gratis onbeperkt internetten. Daarnaast beschikt de 575 over GPS en Bluetooth.

De 3.2MP camera is niet indrukwekkend, daar staat tegenover dat je er wel mee kunt filmen. Daarnaast zit er een MP3-speler op en kun je radio luisteren omdat er een FM-radio geïntegreerd zit. Het display zit ook goed in elkaar. De 240 x 400 pixels touchscreen die 256.000 kleuren kan vertonen, doet precies wat jij wilt.

Conclusie is dat Samsung een mid-range bij uitstek heeft weten te produceren. Voor een laag bedrag ben je dus al eigenaar van de Wave 575 en heb je dus de beschikking over zeer snel internet.

Samsung Wave 575 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Samsung Wave 575 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Wave 575

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden