Vergelijk 2.388.012 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Wave 533

Ontdek hier alles over de Samsung Wave 533 (Wave 2 Pro S5330): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(4 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Wave 533 accessoires.

Informatie over de Samsung Wave 533

De Samsung Wave 2 Pro S5330 is het broertje van de 'originele' Samsung Wave 2 S5250. Beide toestellen draaien op het door Samsung ontwikkelde besturingssysteem Bada en zijn zeer betaalbaar. Hier houdt de vergelijking echter nog niet op. De specificaties van beide toestellen zijn namelijk nagenoeg gelijk. Het grote verschil zit namelijk in het volledige QWERTY-toetsenbord. Hierover beschikt de Wave 2 Pro S5330 wel en de S5250 niet. Beide toestellen onderscheiden zich dus vooral met het Bada besturingssysteem in het mid-range segment.

 

Bada OS

Het besturinssysteem vaBada Logon Samsung gaat de concurrentie aan met de App Store van Apple. Ook op toestellen als de Samsung Wave 2 Pro kun je nu dus apps downloaden die door Samsung goedgekeurd zijn. Daarnaast gaat Bada verder met het succesvolle Samsung TouchWiz technologie. Bada OS heeft bijvoorbeeld een verbeterde bewegingssenor, gezichtsherkenning en een verfijnde vibratiecontrole geïmplementeerd.

Op de Samsung Wave 2 S5250 komt dit alles tot uitdrukking in het vernieuwde TouchWiz 3 interface. Deze technologie is bedoeld om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. Dit komt mede door de verfijnde technieken die eerder aan de orde kwamen. Ook een nieuwe eigenschap is de assisted-GPS-functie. Deze functie werkt beter dan een normale GPS-functie omdat het toestel nu gebruik maakt van aanvullende informatie.

Algemene eigenschappen

De Wave 2 Pro S5330 is een mid-range smartphone. Dit komt tot uitdrukking in de lijst van specificaties. De MP3-speler, WiFi-functie en uitbreidbaar geheugen tot 16 zijn natuurlijk zeer praktisch. Het 3G netwerk wordt echter niet ondersteund en ook de 3.2 megapixel camera is niet heel bijzonder. Ook ontbreekt er een FM-radio.

Het volledige QWERTY-toetsenbord zorgt er echter wel voor dat het typen van berichten en e-mails sneller gaat dan op een 'touch-toetsenbord'. Dit is dus een plus ten opzichte van de 'normale' Wave 2. Er moet wel gezegd dat de de Pro 3.5 mm dikker is.Samsung Wave 2 Pro S5330

Een moderne smartphone bezit normaal gesproken ook over sociale netwerkintegratie. De Samsung Wave 2 is zo'n modern toestel en heeft de beschikking over Social Hub. Middels deze sociale netwerkfunctie worden e-mails, sms'jes, sociale netwerk feeds en andere functies samen gebracht tot één overzichtelijke stream waar je aan één oogopslag genoeg hebt om alle nieuwtjes te bekijken.

Al met al heeft Samsung met de Wave 2 Pro S5330 ingezet op het Bada OS en het QWERTY-toetsenbord. Het toestel heeft een behoorlijk compleet specificatiepakket en een aantrekkelijke prijs.

Hieronder een video van Bada OS op de Samsung Wave S8500 :

Samsung Wave 533 reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Wave 533 een gemiddelde beoordeling van 8.
Bekijk Samsung Wave 533 reviews of schrijf zelf een review.

(november 2013)

Pluspunten:

toetsenbord
scherp beeld
internet
goeie speaker

Minpunten:

camera
whatsapp
weinig apps
dikte
(juni 2012)

Pluspunten:

- fijn toetsenbord
- goed tuchtscreen
- fijn internet (Wi-Fi)

Minpunten:

- camera (3.2 mega)
- geen watsapp

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Wave 533

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden