Vergelijk 1.754.841 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Wave 2 S8530

Ontdek hier alles over de Samsung Wave 2 S8530: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(3 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Wave 2 S8530 accessoires.

Informatie over de Samsung Wave 2 S8530

De Samsung Wave 2 S8530 is de high-end opvolger van de originele Samsung Wave S8500. Het besturingssysteem (Bada OS) heeft een update gekregen naar versie 1.2. Ook het touchscreen is vergroot naar 3,7 inch. Het is een smartphone met een uitgebreid eigenschappenpakket dat met een 1GHz processor een uitstekende motor in huis heeft.

Design

Samsung Wave 2 S8530

Het uiterlijk van de Wave 2 S8530 lijkt sterk op dat van de originele Wave. Echter, het toestel is wel wat groter geworden. De afmetingen bedragen bij dit toestel namelijk 124 x 60 x 12 mm. Ook is hij iets zwaarder dan zijn voorganger. Het gewicht is namelijk 135 gram. De reden hiervan ligt voornamelijk in het feit dat het touchscreen 3,7 inch groot is. Dit is een prima grootte om video's of internetpagina's te bekijken. In het type beeldscherm is ook een verandering opgetreden. Samsung heeft besloten om voor haar Wave-srie geen gebruik meer te maken van een SuperAMOLED scherm. In plaats daarvan is gekozen voor een Clear LCD scherm op deze Wave 2.

Bada OS

Zoals een goed Wave-toestel betaamt, draait ook dit toestel op Bada OS. Dit besturingssysteem richt haar pijlen op 'beleving'. Er wordt gestreefd naar optimale beleving bij games, video's en audio's. De Wave 2 S8530 maakt gebruik van versie 1.2. Dat wil zeggen dat je onder andere standaard gebruik kunt maken van T9 Trace, waarmee een SMSje, Tweet of krabbel razendsnel getikt is. Bovendien kun je jouw toestel aanvullen met applicaties uit Samsung Apps.

Overige multimedia

De Samsung Wave 2 S8530 is een multimedia pur sang. Zoals gezegd heb je daarvoor met Bada OS een goede basis. Op deze basis wordt verder gebouwd met functies als WiFi, 3G, Bluetooth 3.0, 5MP camera met flitser, MP3-speler, FM-radio en Samsung Mobile Navigator.

Samsung heeft met dit toestel een volwaardige opvolger kunnen presenteren van de populaire Samsung Wave S8500. De Wave 2 S8530 is een prima multimedia toestel dat de liefhebber van de Wave-serie meerdere opties biedt. Voor degene die graag een wat groter beeldscherm willen, worden met deze Samsung op hun wenken bediend.

Samsung Wave 2 S8530 reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Wave 2 S8530 een gemiddelde beoordeling van 9.
Bekijk Samsung Wave 2 S8530 reviews of schrijf zelf een review.

(januari 2012)

Pluspunten:

Prima allround toestel met HD-scherm (400*800), dus prachtig foto's en video's kijken. En (tot eind februari 2012) gratis 'eeuwigdurende' licentie voor Route 66 navigatie (West Europa, werkt ook zonder internet, dus geen aparte TomTom nodig).

Besturingssysteem Bada heeft geen groot aanbod aan Apps. Als je niet de laatste apps wilt, dan is dit toestel voor 189 euro een superaanbieding.

Minpunten:

Relatief weinig apps beschikbaar. Bv. geen Angry Birds, wel andere leuke spellen.
(november 2011)

Pluspunten:

Prima toestel heb de wave gehad nu wave 2
En reken er maar op dat ik veel toestellen heb gehad
deze heb ik net en bevald me prima alleen met kies kom ik er niet uit.
Verder niks op aan te merken

Minpunten:

geen

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Wave 2 S8530

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden