Vergelijk 3.474.246 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Tobi S3030

Ontdek hier alles over de Samsung Tobi S3030 (GT-S3030): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Tobi S3030 accessoires.

Informatie over de Samsung Tobi S3030

De Samsung Tobi S3030 is een telefoon specifiek gericht op een jongere doelgroep. Deze telefoon heeft een zeer vrolijk, speels uiterlijk en wordt geleverd in 6 frisse kleuren; Sweet Pink, Loyal Blue, Apple Green, Bright Orange, Oasis Blue en Snow Silver. Ook het hele menu is voorzien van een speelse uitstraling. Standaard is er de keuze uit drie thema's; monsters, sneeuwman en een oceaan wereld. Het menu is zo te veranderen in het thema dat bij de gebruiker past.

Verder is de achterkant van de Samsung Tobi (ook Samsung Toby genoemd) deels transparant. Daardoor kun je de GSM verder te personaliseren. Je kunt er de meegeleverde plaatjes achter zetten, maar ook een eigen foto of afbeelding. Via internet biedt Samsung meer afbeeldingen aan.

Aan de ouders is ook gedacht, de Samsung S3030 heeft onder andere een noodoproep functie waarmee het heel makkelijk is om snel een voorgeprogrammeerd nummer te bellen. Ook een noodbericht sturen (SOS message) is mogelijk.

Qua eigenschappen is de Samsung Tobi S3030 een eenvoudig toestel. Om te fotograferen en te filmen is een 1,3 megapixel digitale camera ingebouwd. Muziek luisteren kan met de MP3 speler en ook ringtones zijn uitgebreid aan te passen en onder andere in MP3 formaat af te spelen.

Geavanceerde functies als email, snel mobiel internet, WiFi en dergelijke zijn niet aanwezig, maar zullen voor de jongere kinderen ook minder belangrijk zijn. Wel is er Bluetooth ondersteuning om bijvoorbeeld nieuwe ringtones, foto's en mp3's te delen met anderen.

In het onderstaande Samsung Tobi filmpje komen alle functies en het menu voorbij.

Samsung Tobi S3030 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Samsung Tobi S3030 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Tobi S3030

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden