Vergelijk 2.027.879 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Star S5230 reviews

Samsung Star S5230 (GT-S5230) mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
(26 reviews )
De Samsung Star S5230 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.
26 reviews geplaatst Review schrijven
(april 2016)

Pluspunten:

Hij heeft een eeuwigdurende batterijduur. Hoef hem slechts 1x per 3 weken op te laden. Verder een simpele telefoon die ik nu al 6 jaar heb. Hij doet het altijd als ik hem nodig heb.

Minpunten:

Van internet moet je niet veel verwachten, ook de camera is niet geweldig. Maar ja, het is en blijft een telefoon, en die doet wat hij moet doen: Bellen.
(mei 2014)

Pluspunten:

ik vond het een goed telefoontje heb hem nu nog steeds ik ben 8 jaar kinderen uit me klas hebben iphone en android ze zitten maar op te scheppen maar dat boeit me niks ik vind samsung star gewoon de topper! en massoud hoe krijg je ping dan?

Minpunten:

niks
(mei 2014)

Pluspunten:

-je kon ping downloaden
-past goed in je broekzak
-speelt muziek af in een goeie geluidkwaliteit
-gratis internet

Minpunten:

-geen 3G, maar EDGE, ping berichten worden soms na ongeveer 3 minuten na het verzenden bij de ander afgeleverd omdat EDGE langzaam is
-camera heeft geen flash, en kan in het donker dus geen goeie foto's maken
ik heb nu een LG Optimus L5 die heeft wel 3G
(mei 2014)

Pluspunten:

Er zat van tevoren al ping op, ik kon lekker pingen! Ik had gratis internet, jammer genoeg geen 3.5 of 3.75G (H+) . Maar wel EDGE, het nadeel was dat als iemand een seconde een bericht stuurt dat het soms in 1 of 2 minuten pas bij jouw komt. EDGE is wel langzaam, maar alsnog heb ik ping!

Minpunten:

De camera (heeft geen flash (flitser) en kan in de avond en de nacht niet goede foto's maken. Jammer genoeg geen 3G
(augustus 2013)

Pluspunten:

Ziet er leuk uit.
Mooi scherm.

Minpunten:

Hij ontgrendeld uit zich zelf.
Gaat dan op internet dit is voor mij een reden om deze telefoon weg te doen.
Je heb niks in de gaten en hij is via internet van alles aan het doen waar je voor mag betelen en waar je niet om gevraagd heb
(september 2012)

Pluspunten:

heb hem nu 2 1/2 jaar, in het begin was het een supper telefoon.
- mooi beeldscherm.
- alles reageerde normaal. maar na 2 jaar kreeg hij toch wel kuren.

Minpunten:

- lang wachten tot die opneemt. meestal andere mensen al opgehangen.
valt uit, uit het niets.
- late reactie als je iets indrukt.
- gaat zelf van vergrendeling.
- achter klepje gaat er eerst moeilijk af daarna vliegt het er af.
- bij qwerty toetsenbord drukt hij vaak een andere knop in dan waar je vingers op staan.
- kan niet fatsoenlijk op internet.
(februari 2012)

Pluspunten:

Het is wel een goed mobiel. best wel snel. camera is ook goed. touchscreen, je hoeft niet hard te drukken ...

Minpunten:

touchscreen niet echt goed. daarom gaat het typen van sms ook niet echt. een beetje traag..
(maart 2011)

Pluspunten:

goede camera , goed geluid

Minpunten:

Het nadeel van deze mobiel is dat hij zijn eigen ontgrendeld en daardoor gaat hij automatisch op internet, en belt hij spontaan vreemde mensen op. Dit gaat dus gelijk van je beltegoed af ! Dit is dus het grootste nadeel van deze telefoon. Geen aanrader dus ! nietkopen !
(februari 2011)

Pluspunten:

op zich een mooi mobieltje,en je kunt er mee bellen.dat zijn voor mij de enigste +punten,
heeft een lange stand-by tijd

Minpunten:

kon in eerste instantie het deksel voor de batterij met veel kracht pas open krijgen,deze telefoon is zeer gebruiksonvriendelijk,
waar is de ned.handleiding?ik heb de telefoon nu bijna 1 jaar maar scrollen lukt nog steeds niet.veel teveel handelingen om een foto correct in beeld te krijgen.dit toestel is beslist geen aanrader voor iemand die veel belt.
(januari 2011)

Pluspunten:

(Telefoon nieuw gekocht, geen 2de-hands!)

Licht in gewicht
Groot en duidelijk scherm
Leuk design
Makkelijk menu
Goed geluid

Leuke telefoon voor kinderen onder de 10 jaar die nog niet weten hoe een mobiele telefoon behoort te werken

Absoluut geen aanrader

Minpunten:

Door menu bladeren gaat f..king lamlendig traag, krijg de neiging om'm tegen de muur te gooien....
Ontgrendelen gaat ook weer achterlijk traag, duurt ongeveer 15 seconden
Opnemen als iemand belt duurt ook ongeveer 15 seconden, heb't al meegemaakt dat mensen ophangen en denken dat ik er niet ben terwijl ik al opgenomen heb....
Geen flitser
Lage resolutie camera
Zeeeeer traaage camera
(december 2010)

Pluspunten:

Ziet er mooi uit,
hip
goede muziek kwaliteit.

Minpunten:

geen flitser,
youtube filmpjes draaien slecht,
ZEER krasgevoelig.
snel krassen op scherm.
geen pennetje.
camera valt me tegen.
(oktober 2010)

Pluspunten:

fijne toetsen, mooi geluid/kan ook hard.
(september 2010)

Pluspunten:

strak design, reageerd snel, qwerty toetsenbord, zeer makkelijk in gebruik, vrij goeie foto's mits ze buiten genomen worden, vrij hoge frame-rate voor de cam, panorama shot is super, geluid is zeer goed zelfs op de hoogste stand en de widgets zijn ook niet mis, geheugen uitbreiding mogelijk door een micro-SD kaart, google maps, bijgeleverde sofware maakt t super gemakkelijk te communiceren met de pc en de stylus mis ik niet eens. Enorme degelijke telefoon en zeer zeker een aanrader!

Minpunten:

geen flitser, youtube filmpjes draaien er erg slecht tot rampzalig op, de achterkant is erg krasgevoelig en helaas geen gps.
(juli 2010)

Pluspunten:

Hij is heel erg handig, het formaat is niet te groot en niet te klein. hij ligt heel goed in de hand. wat ik erg handig vind, is dat als je hem een kwartslag draait tijdens een bericht typen, je kan typen op een touch-qwerty toetsenbord. dit is erg handig tijdens het sms-en. ik vind het een erg mooie telefoon met een strak design. De batterij doet het ook erg lang, ik hoef hem maar 1 keer in de drie weken op te laden. Ook kun je heel erg veel Widgets instellen. hij heeft een erg goeie camera.
Er zijn veel meer mogelijkheden op het gebied van Widgets, camera etc. dan bij bijv. de Samung Corby

Ik ben heel erg tevreden over dit toestel!

Minpunten:

Ik kan zelf eigenlijk niets bedenken...
(juni 2010)

Pluspunten:

het is een leuke telefoon ze zeggen dat hij ook word, exel, powerpoint en pdf bestanden kan openen, maar ik moet nog even uitzoeken hoe dat moet. hij doet verder wat hij moet doen. en je kan er een micro SD kaart in doen ondersteund tot 8 of 16 gb. heeft een goede camera van 3,2 mp. sms'en gaat makkelijk want als je hem in de breedte houd krijg je nog een qwerty toetsenbord.
en hij is ook niet zo zwaar. hij is het geld zeker waard.

Minpunten:

de telefoon reageert soms wat traag. helaas krijg je er geen stylus bij geleverd, maar die kun je wel apart kopen. geen flitser bij de camera.
(januari 2010)

Pluspunten:

Makkelijk in gebruik
goeie camera
micro SD kan erin
goed geluid
vergrendel toets doet het goed.
smsen werkt goed

Minpunten:

geen flits
geen stylus
(december 2009)

Pluspunten:

heel snel en makkelijk voor berichten te sturen mini SD kaart van 16 GB en ik ben er al 2 volledige films er op en ze spelen perfect

Minpunten:

ik heb hem een week al heel veel krassen
(november 2009)

Pluspunten:

Dit is gewoon een perfect toestel
Werkt lekker snel en de GPRS is ook zeer goed !

Minpunten:

Geen Pennetje !
Geen Flits !
(oktober 2009)

Pluspunten:

Makkelijk in gebruik
Top schermpje
Mooi schermsnelheid
en goede wap verbinding

Ik heb meer gekregen dan ik verwacht had van deze GSM

Minpunten:

negatief geen flash
(september 2009)

Pluspunten:

alles is makkelijk te bedienen past een geheugenkaart in voor muziek optimale foto's redelijke snelheid

Minpunten:

krasgevoelig geen pennetje en geen flitser
(augustus 2009)

Pluspunten:

ziet er goed uit. werkt snel doet het goed.
alles is goed behalve..

Minpunten:

bij het opwaarderen komen er heel veel menu's .
geen flits en geen pennetje.
(juli 2009)

Pluspunten:

Hij ziet er heel mooi uit, en snelle reflexen ofzo. En alles is heel overzichtelijk

Minpunten:

Ik heb hem nu 3 dagen, maar ik heb nog een vraagje,
Je hebt 3 widgets ofzo, en ik heb een foto gemaakt en die wil ik graag als achtergrond, op alle drie de pagina's helemaal zegmaar, dus niet alleen de ogen ofzo, hoe kan ik dat doen?:$
moet ik de foto anders maken ofzo?
(juni 2009)

Pluspunten:

Alleen maar pluspunten

Minpunten:

Waar zit de flitser?
en..
Ik ben erachter gekomen dat er 2 versies in Nederland worden verkocht. 1 met ingebouwd stokje, pennetje, stylus, hoe je het noemen wilt, en 3.0 Megapixel (o.a. verkrijgbaar by de Kijkshop) en 1 zonder ingebouwde stylus, en 3.2 Megapixel.. (o.a. verkrijgbaar by KPN, t-for-telecom en belcompany) Weet iemand misschien wat voor verschillen ze nog meer hebben? Die van de officiele samsung wesite heeft ¿n de ingebouwde stylus ¿n 3.2 Megapixel?
(juni 2009)

Pluspunten:

mooi,
handing,
je kan er veel mee.
plezant om mee te werken ,
mooie foto's

Minpunten:

geen flits!
meer verschil van kleuren dan alleen de standaard,
hadden meer thema's op gemogen zodat hij wat trendier was,, spijtig dat er geen stilet bij is.. en een hoesje voor de gsm in te beschermen
(juni 2009)

Pluspunten:

uiterlijk,snelle respons
(mei 2009)

Pluspunten:

Mooi groot scherm, duidelijke indeling in het menu. Alles goed te vinden en te bedienen. Tof dat je het basisscherm zelf kunt indelen met de widgets. Volledig touchscreen; werkt zowel op je vingertop als op je nagels (of stylus). Geluid van het toestel is prima. Lekker licht toestel, vergrendeling werkt ook top. Maakt mooie beelden met camera en video. Leuk dat je voor het smsen verschillende invoermogelijkheden hebt (qwerty toetsen, gewone cijfer --> 1._, 2abc, enz. indeling en schrijven). Over het algemeen genomen een goede kwaliteit telefoon, zeker gezien de prijs.

Minpunten:

De telefoon ondersteunt geen HSDPA, geen sdhc kaartjes (hebben een 8gb kaartje geprobeerd, zietie niet). Telefoon heeft geen stylus. En ook de beloofde flitser voor camera ontbreekt. Helaas maar 3,1 megapixel, voor zover dat een gebrek is. Want hij maakt wel top foto's, ondanks lagere resolutie dan mn vorige toestel. De telefoon is wel heel erg krasgevoelig (na paar uur al een grote kras op het achterklepje!)
Wat vind jij van de Samsung Star S5230? Schrijf een review

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden