Vergelijk 3.072.124 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Star S5230

Ontdek hier alles over de Samsung Star S5230 (GT-S5230): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(26 reviews )
De Samsung Star S5230 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Samsung Star S5230

De Samsung Star S5230 is een slank en compact touch screen-mobieltje. Hij beschikt net als de Samsung S5600 en de F480 over het TouchWiz interface. Hierdoor wordt de touch screen bediening nog eenvoudiger. Verder beschikt de S5230 onder meer over een 3 megapixel camera, FM-radio, mediaspeler en 50MB aan geheugen. Dit geheugen is overigens uitbreidbaar middels een microSD-slot. Helaas beschikt de telefoon niet over 3G-internet, waardoor je moet internetten via het langzamere GPRS.

Een touch screen mobieltje voor een vriendelijke prijs

De Samsung Star S5230 is een zeer betaalbaar mobieltje, zodat ook mensen die minder geld willen uitgeven kunnen genieten van de voordelen van een aanraakscherm. De telefoon beschikt over het TouchWiz user interface, wat ook te zien is op de Samsung TouchWiz F480. Hiermee wordt je menu ingedeeld in diverse icoontjes die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Erg handig is de ingebouwde accelerometer, waardoor het beeld van de telefoon automatisch meedraait wanneer je hem kantelt.

Camera

De Star S5230 heeft heel wat aan multimedia te bieden. Allereerst noemen wij natuurlijk de 3 megapixel camera, waarmee foto's van prima kwaliteit gemaakt kunnen worden. Bovendien heeft Samsung een hoop functies in de telefoon gestopt, die het gebruik van de camera vereenvoudigen. Zo beschikt hij over een automatische gezichtsherkenner en een zelfontspanner.

Andere multimedia

Voor ontspanning is de Samsung Star voorzien van een mp3-speler, die overigens ook andere audio-formaten ondersteunt. Mocht je je eigen muziek zat zijn, dan kun je gebruik maken van de FM-radio. Ook video liefhebbers komen met de S5230 aan hun trekken: dankzij het grote 3 inch scherm en de aanwezige videospeler is het bijzonder aangenaam om een serie of film te kijken op dit toestel.

Hiervoor is het echter wel aan te raden om het geheugen uit te breiden: standaard beschikt het mobieltje over 'slechts' 50 MB aan geheugen (met uitbreidingsmogelijkheden tot 8 GB).

Connecties

Het is mogelijk om te internetten op de Star S5230. Dit moet echter wel via GPRS, wat een stuk langzamer is dan 3G-internet. Wel worden de internetpagina's zeer overzichtelijk weergegeven op het scherm en is het gemakkelijk om met een druk op de knop je e-mail binnen te halen.

Andere benoemenswaardige verbindingen zijn Bluetooth en een USB-verbinding, waarmee je muziek van je PC naar je mobieltje kunt slepen en vice versa.

En verder.....

De Samsung Star S5230 is een lekker compact mobieltje en weegt slechts 93 gram. Een leuke functie die we je niet willen onthouden, is de zogeheten "gesture lock". In plaats van de telefoon met een knop te ontgrendelen, doe je dit door middel van een letter op het touch screen te schrijven.

Samsung Star S5230 reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Star S5230 een gemiddelde beoordeling van 6,8.
Bekijk Samsung Star S5230 reviews of schrijf zelf een review.

(april 2016)

Pluspunten:

Hij heeft een eeuwigdurende batterijduur. Hoef hem slechts 1x per 3 weken op te laden. Verder een simpele telefoon die ik nu al 6 jaar heb. Hij doet het altijd als ik hem nodig heb.

Minpunten:

Van internet moet je niet veel verwachten, ook de camera is niet geweldig. Maar ja, het is en blijft een telefoon, en die doet wat hij moet doen: Bellen.
(mei 2014)

Pluspunten:

ik vond het een goed telefoontje heb hem nu nog steeds ik ben 8 jaar kinderen uit me klas hebben iphone en android ze zitten maar op te scheppen maar dat boeit me niks ik vind samsung star gewoon de topper! en massoud hoe krijg je ping dan?

Minpunten:

niks

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Star S5230

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden