Vergelijk 2.958.904 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Star 3 Duos

Ontdek hier alles over de Samsung Star 3 Duos (S5222): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Star 3 Duos accessoires.

Informatie over de Samsung Star 3 Duos

Met de Star 3 Duos zet Samsung een goedkope dual SIM-telefoon neer die toch een bijna complete smartphone-ervaring biedt. Je kunt in deze telefoon twee SIM-kaarten stoppen, zodat je gemakkelijk tussen contacten of provider kunt wisselen. Sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en ChatON zitten ingebouwd in dit TouchWiz-toestel met 3 inch touchscreen, achterop zit een camera waarmee je zowel foto's als video's kunt maken. Een versie van dit toestel zonder dual SIM is ook verkrijgbaar als de Samsung Star 3.

Belangrijkste kenmerken Samsung Star 3 Duos

  • 3 inch TFT-touchscreen
  • 3,15 megapixel camera voor foto's en video's
  • Apps voor Twitter, Facebook, en WhatsApp-concurrent ChatON zitten ingebouwd
  • Dual SIM: ondersteunt twee SIM-kaarten tegelijk

Voor wie is de Samsung Star 3 Duos?

Door zijn lage prijs is de Samsung Star 3 Duos een uitstekend toestel voor consumenten die gaan voor de ultieme prijs-kwaliteit ervaring. De Star 3 Duos heeft verrassend veel functies: sociale netwerken zijn ingebouwd, er is een touchscreen, en achterop zit ook nog eens een camera van 3,15 megapixel. Ook de dual-SIM functie is wel zo handig: heb je bijvoorbeeld aparte SIM-kaarten voor werk en privé, dan kun je ze allebei in dit toestel kwijt!

Pluspunten van de Samsung Star 3 Duos

Het grootste pluspunt van de Samsung Star 3 Duos is ongetwijfeld de prijs. Voor slechts een paar tientjes haal je een telefoon in huis die qua functies eigenlijk best wat weg heeft van sommige smartphones. Twitter en Facebook werken prima, en je kunt er gemakkelijk de foto's die je hebt gemaakt met de camera van de Star 3 Duos delen. Ook de vormfactor zit wel goed: de Star 3 Duos weegt minder dan 100 gram en is met een scherm van 3 inch behoorlijk compact.

Uniek pluspunt aan deze Duos-versie is de dual-SIM ondersteuning. Dat betekent dat je er twee SIM-kaarten tegelijk in kwijt kunt. Dual-SIM telefoons zijn erg handig voor mensen die bijvoorbeelde aparte SIM-kaarten hebben voor werk en privé, of regelmatig in het buitenland zitten en daar gebruikmaken van lokale SIM-kaarten. Met de Star 3 Duos hoef je dan niet steeds je telefoon open te maken om de SIM-kaart te verwisselen.

Minpunten van de Samsung Star 3 Duos

Echt grote minpunten heeft de Samsung Star 3 Duos niet. Wel jammer: omdat het toestel op Samsung's eigen besturingssysteem loopt en niet bijvoorbeeld op Android zijn er geen apps voor te downloaden. Dat moet je eigenlijk ook niet verwachten van een telefoon met een lage prijs als de Star 3 Duos, maar toch is het een beetje een gemis. Als je écht niet zonder apps kunt, dan kun je de Samsung Galaxy Y 2 Duos misschien eens bekijken.

Samsung Star 3 Duos reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Samsung Star 3 Duos review.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Star 3 Duos

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden