Vergelijk 2.659.812 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Star 2 S5260

Ontdek hier alles over de Samsung Star 2 S5260 (Star II): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(26 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Star 2 S5260 accessoires.

Informatie over de Samsung Star 2 S5260

De Samsung Star 2 is de opvolger van de Samsung Star S5230, die meer dan 30 miljoen keer over de toonbank ging. Qua specificaties verschillen de toestellen niet veel; het zit hem overal in de details. Zo is het social media-gedeelte duidelijk naar een hoger niveau getild en is de TouchWiz User-Interface nog gebruiksvriendelijker.

Sociaal

Samsung maakt duidelijk dat het bij de Samsung Star 2 allemaal gaat om het onderhouden van contacten. Daar is een telefoon natuurlijk sowieso voor bedoeld, maar bij dit toestel is het geoptimaliseerd. Applicaties voor Facebook en Twitter zijn aanwezig en ook chat-programma's, zoals Google Talk en Yahoo Chat, zijn geïntegreerd. Met zelf in te stellen 'widgets' kun je bovendien snel door al je updates scrollen.

User-Interface

Samsung Star 2De Samsung Star 2 is voorzien van TouchWiz 3.0, een volledig te personificeren gebruiksinterface. Je richt je eigen thuispagina in en ook over de eerder genoemde widgets ben jij de baas. Om de Star 2 nog gebruiksvriendelijker te maken, is er 'QuickType by t9 Trace', dat veel weg heeft van Swype. Een intelligent typsysteem verbindt automatisch de weg die je met je vingers aflegt, waardoor je niet meer apart op elke toets hoeft te drukken. Het typen op een touchscreen gaat zo sneller en makkelijker.

Andere eigenschappen

De Samsung Star 2 biedt een aardig rijtje aan specificaties. Zo beschikt het toestel over een 3.2 megapixel camera, een mp3-speler met SoundAlive-geluidsoptimaliseringstechnologie, FM-radio, en een (tot 16 GB uitbreidbaar) geheugen van 30 MB. Op het gebied van connectiviteit biedt de Star 2 draadloos internet (WiFi), GPRS, EDGE en BlueTooth en USB. Geen 3G-internet dus, maar met WiFi zijn er genoeg mogelijkheden om alsnog snel te internetten.

De Samsung Star 2 borduurt duidelijk voort op zijn voorganger, de Star. Geen spectaculaire veranderingen, maar wel een duidelijke vooruitgang. En niet te vergeten, vriendelijk geprijsd!

Samsung Star 2 S5260 reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Star 2 S5260 een gemiddelde beoordeling van 5.
Bekijk Samsung Star 2 S5260 reviews of schrijf zelf een review.

(september 2014)

Pluspunten:

je kunt gelukkig wel met deze telefoon op internet en kunt er best wel mooie foto's mee maken

Minpunten:

1. heel weinig geheugen
2. spelletjes kosten allemaal geld(niks is gratis)
3. geen whatsapp
en
4. als je al een spelletje download werkt ie niet goed
(mei 2014)

Pluspunten:

De wifi werkte goed, het past goed en makkelijk in je broekzak. Bij mij was er gewoon ping op gedownload! Gewoon voorgedownload op me star 2! Dus ik lekker pingen met wifi ik vind het een goeie mobiel

Minpunten:

Je laat het een keer vallen, en er is al een barst op het scherm of een kras. Je hebt geen 3.5G of H+ , maar EDGE. Kapot langzaam daarom duurt het misschien 2 minuten nadat ik een bericht heb ontvangen van een vriend terwijl hij het anderhalve minuut eerder heeft verzonden. Als ik bijvoorbeeld op ping wil chatten is het soms zo dat ik als ik een r wil schrijven dat er een t komt. je gaat er helemaal naast! Ik heb nu een iPhone 4S

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Star 2 S5260

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden