Vergelijk 3.379.811 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Shark S5350

Ontdek hier alles over de Samsung Shark S5350 (GT-S5350): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Shark S5350 accessoires.

Informatie over de Samsung Shark S5350

De Samsung Shark S5350 is een platte candybar met goede specificaties. Zo ondersteunt het toestel het 3G-netwerk en heeft het compacte design enorm veel voordelen. Ook een kwaliteit is de prijs, deze is namelijk erg laag. De S5350 kenmerkt zich dus ook door zijn goede prijs/kwaliteitsverhouding. Het toestel concurreert onder andere met de Nokia C5. Beide zijn namelijk goedkope candybars met vergelijkbare afmetingen en de mogelijkheid tot snel internet.

Formaat

De Samsung Shark S5350 is een zeer platte (11.9 mm) candybar met een 2,2 inch QVGA scherm (320×240). Dit compacte formaat heeft enkele voordelen. Het gewicht van 99 gram is minimaal en deze Samsung past dus prima in je zak. Gelukkig gaat dit niet ten koste van het gebruikersgemak. De gebruiksvriendelijke knoppen werken namelijk beter dan een slecht-werkend touchscreen.

Netwerk en connectiviteit

Een belangrijke functie van de Shark is de 3G-ondersteuning. Het is namelijk één van de weinige betaalbare toestellen die beschikking heeft over dit netwerk. Een abonnement met internet behoort dus zeker tot de mogelijkheden. Voordeel hiervan is dat de sociale netwerkintegratie razendsnel bij te houden is. Hierdoor ben je dus altijd op de hoogte van alle mensen die jou interesseren!

Daarnaast beschikt de S5350 ook over USB en Bluetooth. Deze functies zijn met name handig bij het verwisselen van bestanden tussen pc en telefoon. De geheugencapaciteit van het toestel zal niet het probleem zijn, deze is namelijk uitbreidbaar tot 16 GB. Helaas beschikt de S5350 niet over een WiFi-functie.Samsung S5350 Shark

Overige functies

Maar dit is nog niet alles. Ook aan multimedia heeft Samsung namelijk gedacht. De 3.2MP camera is bedoeld om plaatjes te schieten en video's te maken. De FM-radio en MP3-speler zorgen er daarnaast voor dat je nooit om muziek verlegen zit.

Een ander sterk punt is de accu. Standby blijft de batterij namelijk maarliefst 450 uur vol. De spreektijd is ook mis; deze bedraagt 630 minuten. De oplader blijft dus in de meeste gevallen gewoon in de kast!

De Shark S5350 biedt uitstekende ondersteuning aan sociale netwerken. In combinatie met de snelle internetverbinding en de live updates is het surfen op sociale netwerksites ideaal. Vind je dit belangrijk én wil je niet te veel betalen voor je telefoon, dan is deze Shark iets voor jou

Samsung Shark S5350 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Samsung Shark S5350 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Shark S5350

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden