Vergelijk 2.987.877 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Pixon12 M8910

Ontdek hier alles over de Samsung Pixon12 M8910: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Samsung Pixon12 M8910 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Samsung Pixon12 M8910

De Samsung Pixon12 M8910 is een echte cameratelefoon. Een 12 megapixel camera was voorheen nog ongekend, maar daar komt nu dus verandering in. De Pixon12 beschikt onder mer over een 3.1 inch AMOLED touch screen, HSDPA, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, media speler en een FM-radio. Het moge dus duidelijk zijn dat dit toestel op vrijwel alle punten uitblinkt.

Het uiterlijk

De Samsung Pixon12 M8910 lijkt in velen opzichten op zijn voorganger, de M8800 pixon. De telefoon heeft dan ook nagenoeg dezelfde afmetingen. Het gewicht is echter een flink stuk afnomen: het toestel weeg nu nog maar 120 gram, ten opzichte van de 155 gram wegende M8800. Hierdoor ligt de telefoon net wat lekkerder in de hand en voelt hij natuurlijker aan in de broekzak.

Natuurlijk is het scherm van de M8910 erg opvallend: het toestel beschikt over een 3.1 inch AMOLED touch screen met een resolutie van maar liefst 480 x 800 pixels. Zekers iets om over naar huis te schrijven dus! De pixon12 wordt dan ook nagenoeg volledig bestuurd via dit scherm, met uitzondering van de opneem/ophang-toetsen, de camera-toets en de knop in het midden.

De camera

Natuurlijk is de 12 megapixel camera met 28mm lens en Xenon flitser het paradepaardje van deze telefoon. Met de Pixon12 M8910 kunnen foto's van sublieme kwaliteit gemaakt worden, eenvoudig en snel. Met een druk op de camera-knop heb je een foto gemaakt, net zo snel als bij een normale digitale camera. Bovendien heb je nog geen 2 seconden later al de volgende gemaakt, iets wat nog wel eens een probleem is bij mobiele telefoons.

Dankzij Touch Auto-Focus kunnen gebruikers een focus punt selecteren op het scherm zelf, waarna Auto-Focus automatisch het object volgt en het in focus houdt, zelfs als het beweegt! Of je er voorbij scheurende formule 1 auto's mee kunt fotograferen weten we niet, maar een fanatieke hardloper heb je altijd gegarandeerd scherp op de foto staan.

Bovendien zorgt een functie genaamd 'Smart Auto' ervoor dat de camera automatisch de modus (zoals landschap, portret etc.) aanpast aan de hand van het object, de achtergrond en het licht.

Ten slotte heeft de Pixon12 een tweede camera aan de voorzijde die videobellen mogelijk maakt.

Foto's bekijken en delen

Foto's kunnen makkelijk beheerd worden met diverse manieren van sorteren. Zo kan gesorteerd worden op tagnaam, bestandsnaam, cijfer en datum. Bovendien kun je groepen aanmaken, zodat je altijd het beste overzicht hebt.

Bovendien beschikt de Pixon12 over Share Pix, zodat je eenvoudig foto's en video's uploadt naar je favoriete site, zoals Facebook, Picasa, Flickr, MySpace, Photobucker, Friendster en meer.

Connectiviteit

Niet alleen de camera op de Samsung Pixon12 is krachtig, maar ook de internet-functies. De telefoon ondersteunt HSDPA, zodat je altijd snel internet bij de hand hebt. Bovendien kun je makkelijk een draadloze internetverbinding tot stand brengen via Wi-Fi.

Andere verbindingen die de telefoon aan boord heeft zijn onder meer Bluetooth en natuurlijk een USB-verbinding om de telefoon te synchroniseren met de PC en bestanden uit te wisselen.

Multimedia

De Pixon12 beschikt over maar liefst 8GB aan intern geheugen, zodat je meer dan genoeg media kwijt kunt op de telefoon. Luister de hele dag door naar je favoriete muziek, of bekijk een filmpje. Heb je genoeg van je eigen muziek, dan kun je gebruik maken van de FM-radio met RDS.

De telefoon is voorzien van JAVA en heeft dus ook leuke games aan boord.

Samsung Pixon12 M8910 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Samsung Pixon12 M8910 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Pixon12 M8910

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden