Vergelijk 2.683.698 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Omnia W

Ontdek hier alles over de Samsung Omnia W (i8350): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Omnia W accessoires.

Informatie over de Samsung Omnia W

De Samsung Omnia W is de opvolger van de Samsung Omnia 7. Het toestel draait op Windows Phone 7.5 Mango. In tegenstelling tot zijn voorganger heeft de Omnia W wel de beschikking over volledig Nederlandse taalondersteuning. Vooral de uitgebreide mogelijkheden met social media (Facebook, Twitter) en gaming (Xbox live) maken van het toestel een echte multimediaphone.

Belangrijkste kenmerken

  • 1,4 Ghz single-core processor & 512MB RAM geheugen
  • 3,7 inch Super AMOLED scherm (800 x 480 pixels)
  • Windows Phone 7.5 Mango, met Nederlandse taal
  • 6 Hubs voor multimedia gebruik (Marketplace, People, Music & Video, Game, Picture en Office)

Voor wie is de Samsung Omnia W?

Zoals gezegd is de Omnia W een echte multimedia-telefoon, die geoptimaliseerd is voor social media, games, video's, foto's en muziek. Om je hier makkelijk toegang tot te geven, zijn er door Microsoft zes apps (Hubs) standaard geïnstalleerd. Als dit je aanspreekt is de Omnia W een toestel voor jou.

Pluspunten van de Samsung Omnia W

De Mango-versie van Windows Phone is flink verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Zo is de Nederlandse taal voortaan aanwezig en zijn zaken als Internet Explorer 9, spraakherkenning en Facebook Chat toegevoegd. Het gebruik van social media is ook beter geïntegreerd. In de Marketplace zijn daarnaast een grote hoeveelheid applicaties te downloaden, zoals WhatsApp of Xbox Live-games.

Windows Phone is een veeleisend besturingssysteem en daarom is het goed nieuws dat er een 1.4 GHz processor aan boord is van de Samsung Omnia W. Deze CPU is krachtig genoeg om alle applicaties snel te openen en om het gamen soepel te laten verlopen.

Minpunten van de Samsung Omnia W

De Samsung Omnia W is een erg goede smartphone, maar kent toch een paar kleine minpuntjes. Zo is de 5 megapixel camera oké, maar de meeste topsmartphones bieden inmiddels minimaal 8 GB. Daarnaast is ook de batterijcapaciteit van 1500 mAh niet uitzonderlijk hoog. De schermkwaliteit is met Super AMOLED prima, maar daarentegen hebben veel andere smartphones inmiddels de beschikking over het nog beter Super AMOLED+.
Samsung Omnia W Zoomed

Samsung Omnia W reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Omnia W een gemiddelde beoordeling van 8.
Bekijk Samsung Omnia W reviews of schrijf zelf een review.

(april 2012)

Pluspunten:

Snelheid
Uiterlijk
Haarscherpe foto's
Felle flitser
HD filmen
Meer dan genoeg app's

Minpunten:

"maar" 8 Gigabite geheugen
Kan niet alle filmbestanden openen
Nog geen Zune-muziek ondersteuning in Nederland

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Omnia W

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden