Vergelijk 3.165.550 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Omnia 7

Ontdek hier alles over de Samsung Omnia 7 (i8700): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Omnia 7 accessoires.

Informatie over de Samsung Omnia 7

De Samsung Omnia 7 is het eerste toestel van Samsung dat op Windows Phone 7, het nieuwe besturingssysteem van Microsoft, draait. Met onder andere een 1 GHz processor, een 5 megapixel camera en een 4 inch Super AMOLED touchscreen is de term 'indrukwekkend' zeker van toepassing op de Omnia 7. Inmiddels is met de Samsung Omnia W ook het tweede WP7 toestel van Samsung een feit.

Uiterlijk

Met zijn scherpe hoeken ziet de Samsung Omnia 7 er zeer strak uit. Binnen de vier hoeken is vooral aandacht voor het 4 inch grote Super AMOLED touchscreen (480 x 800 pixels), dat vooral met het kijken van films een toegevoegde waarde zal hebben. Onder het scherm vinden we drie knoppen, die op elke WP7-toestel te vinden zijn; een zoeknop, een terugknop en een startknop.

Samsung OmniaWindows Phone 7

Voorlopig is Windows Phone 7 alleen geschikt voor echte high-end toestellen, zoals deze Samsung Omnia 7. De aanwezigheid van een 1 GHz processor onderstreept dit gegeven. Snelheid is dan ook het belangrijkste uitgangspunt van het besturingssysteem; alles is gericht op een soepele en snel werken zonder haperingen.

De applicaties voor de Windows Phone 7 zijn te vinden in de Windows Market Place. Ook films en games (Xbox Live!) kunnen op deze virtuele markt gekocht worden, met als kanttekening dat dit, net als de Nederlandse taal, pas begin 2011 voor de Nederland beschikbaar zal zijn.

Sociale netwerken

Op de Samsung Omnia 7 staan sociale netwerken centraal. De basis wordt gelegd door de aanwezigheid van snel 3G internet en WiFi, maar er is meer. Het toestel beschikt over speciale hubs, waarin updates van al je sociale netwerken bij elkaar gekomen. Ook worden deze updates aan de bijbehorende contactpersoon gekoppeld, zodat je altijd een handig overzicht bij de hand hebt. Deze People Hub is bovendien niet de enige; zo is er ook een Office Hub, waarin Word, Excel en je mailaccounts geïntegreerd worden.

Het eerste Windows Phone 7 toestel van Samsung is een indrukwekkende. De Samsung Omnia 7 heeft alles in zich wat een smartphone behoort te hebben.

Samsung Omnia 7 reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Omnia 7 een gemiddelde beoordeling van 6.
Bekijk Samsung Omnia 7 reviews of schrijf zelf een review.

(juni 2011)

Pluspunten:

bediening is zeer gebruiksvriendelijk en het loopt allemaal zeer vloeiend.
Heel mooi scherm.

Minpunten:

intern compas werkt niet!
mp3 ringtonen, maar je kan niet je eigen mp3-tjes gebruiken.
NIETS is zelf aan te passen.
Geen flash ondersteuning, dus veel filmpje op internet werken niet.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Omnia 7

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden