Vergelijk 2.359.319 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Monte Slider E2550

Ontdek hier alles over de Samsung Monte Slider E2550 (GT-E2550): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(3 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Monte Slider E2550 accessoires.

Informatie over de Samsung Monte Slider E2550

De Samsung Monte Slider E2550 is net als de Samsung Monte Bar C3200 comfortabel in prijs en gebruik. Het is de ideale telefoon voor mensen die niet op een breed scala aan functies zitten te wachten. Uit dezelfde serie komt de Samsung Monte S5620, die op het gebied van functies daarentegen wel meer te bieden heeft.

Design

Bij de Samsung Monte Slider E2550 is de nadruk niet gelegd op design. Wat dit toestel wel heeft, is een zeer praktisch ontwerp. De slider ligt namelijk zeer goed in hand en weegt zeer weinig (92 gram). Daarnaast zijn de afmetingen minimaal. Dit laatste gaat gelukkig niet ten koste van het display. Deze is namelijk 2 inch groot en is in staat om 256 duizend kleuren weer te geven.

Het voordeel van een 'slidephone' is dat het toestel zeer compact is als je het niet gebruikt. De knoppen op het numerieke toetsenbord zijn zodanig gemaakt dat een SMS typen een fluitje van een cent wordt. Zo is de gebruiksvriendelijkheid wat dat betreft, gegarandeerd.

EigenschappenSamsung Monte Slider E2550

De Monte Slider E2550 is een toestel met louter primaire functies. Belangrijk om op te merken is dat de prijs wel aan de lage kant is. De prijs/kwaliteits verhouding is dan ook een belangrijk kenmerk van deze GSM. Toch kan de E2550 wel iets meer dan alleen SMS'en en bellen. Er zit namelijk een camera op die kan filmen en ook Bluetooth en USB is present.

Daarnaast is er ook op muzikaal gebied iets gedaan. De MP3-speler en FM-radio verzekeren je namelijk te allen tijde van de nodige muziek. Een andere goede eigenschap is de accucapaciteit, deze is namelijk erg goed. Standbytijd is namelijk 400 uur en de spreektijd bedraagt 400 minuten. De oplader hoeft dus nauwelijks nog gebruikt te worden.

Al met al voldoet de Samsung Monte Slider E2550 aan de verwachtingen. Voor een betrekkelijk lage bedrag heb je de kans om eigenaar te worden van een toestel dat beschikt over alle primaire functies en dat ook nog eens zeer compact is!

Hieronder hebben we nog een filmpje voor je waarin de Samsung Monte Slider E2550 onder de loep wordt genomen.

Samsung Monte Slider E2550 reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Monte Slider E2550 een gemiddelde beoordeling van 8.
Bekijk Samsung Monte Slider E2550 reviews of schrijf zelf een review.

(oktober 2012)

Pluspunten:

Dit is mijn eerste mobieltje en ik vind hem best cool. Hij heeft simkaart internet en een gaatje voor een sd kaart. Als ik er zo naar kijk heeft hij een mooie kleur (ik heb de roze/witte soort).

Minpunten:

Erg jammer dat ik niet onze wifi internet kan gebruiken. Als ik een nieuwe telefoon zou krijgen, koos ik liever een iphone of blackberry.
(november 2010)

Pluspunten:

SLIDER, MOOIE UITVOERING, BEDIENINGSGEMAK, DEGELIJK, PRIJS KWALITEITS VERHOUDING

Minpunten:

GEEN

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Monte Slider E2550

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden