Vergelijk 2.683.698 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Marvel S5560

Ontdek hier alles over de Samsung Marvel S5560 (GT-S5560): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Marvel S5560 accessoires.

Informatie over de Samsung Marvel S5560

Met de Samsung S5560 Marvel komt Samsung wederom met een smartphone die er mag wezen. Samsung doet waar het goed in is en levert een strakke smartphone met een uitgebreide set aan functionaliteiten en entertainmentmogelijkheden. Ook de prijs is erg interessant.

 

Touchscreen

Het meest opvallende aan de telefoon is het mooie 3 inch touchscreen, waarmee het hele toestel bediend kan worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de TouchWiz user interface, die er voor zorgt dat de bediening soepel en snel gaat. Dankzij de handige widgets op je scherm kun je meteen doorklikken naar je favorieten applicaties.

CameraMarvel

Ook de camera is een opvallend item op de Marvel. Met 5 megapixels en autofocus is de hoge kwaliteit gewaarborgd en hier kunnen dan ook schitterend plaatjes mee geschoten worden. Ook in het donker, dankzij de aanwezige LED-flitser.

Overige eigenschappen

De Marvel beschikt over uitstekende multimediamogelijkheden. Er is een mp3-speler aanwezig, een videospeler én FM-radio. Qua netwerk ondersteunt de Marvel helaas niet de allersnelste verbindingen, maar dankzij de wel aanwezige GPRS-ondersteuning is internetten toch erg goed te doen. Hierbij kun je je ook op een draadloos netwerk in de buurt aansluiten, aangezien WiFi op de telefoon aanwezig is. De telefoon beschikt over een intern geheugen van 78 MB, wat maarliefst tot 16 GB uitgebreid kan worden met een SD-kaart.

De Marvel is dus een mooie en uitgebreide smartphone, die ook nog eens relatief weinig kost!

Samsung Marvel S5560 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Samsung Marvel S5560 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Marvel S5560

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden