Vergelijk 3.483.361 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Jet S8000

Ontdek hier alles over de Samsung Jet S8000: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(6 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Jet S8000 accessoires.

Informatie over de Samsung Jet S8000

De Samsung Jet S8000 is een zéér complete telefoon en volgens Samsung zelf nog 'smarter than a smartphone.' De telefoon is uitgerust met een zeer krachtige 800 Mhz processor, die er voor moet worden dat er een groot aantal applicaties tegelijk gedraaid kunnen worden.
Besturing van de telefoon geschiedt via het grote 3.1 inch touchscreen en drie knoppen: een opneem knop, een ophang/uit-knop en een 'kubus' knop. Met deze laatste knop kom je snel in de interface die een doorontwikkelde versie is van Touchwiz.

Het uiterlijk

De Samsung Jet is een echt touch screen mobieltje. De telefoon beschikt over een groot 3.1 inch AMOLED scherm, die zich gemakkelijk en snel met de vingers laat bedienen. De kwaliteit van het scherm is uitmuntend te noemen en één van de betere van dit moment.

Bovendien zit er een laagje over het scherm heen die ervoor zorgt dat het niet vies wordt en vingervlek-vrij blijft. Het design oogt verder erg stijlvol, mede dankzij het compact formaat (109 x 54 x 12mm en 110 gram.) De achterkant van de S8000 Jet is simpel gehouden, met alleen het samsung logo en de camera die eruit springen.

Verder zijn er drie knoppen aan de voorzijde aanwezig: één om op te nemen, één om op te hangen en één kubusknop. Met deze knop kom je snel in het menu terecht. Aan connecties en ingangen kunnen we een 3.5mm jack inganger en een microUSB ingang noemen.

Connectiviteit

De Samsung Jet S8000 beschikt over tal aan verbindingen. Natuurlijk is er Bluetooth 2.1, waardoor verbindingen met andere telefoons, draadloze headsets etc. ondersteund worden. Verder is er een USB-connectie aanwezig, zodat je snel en gemakkelijk bestanden van je PC naar de Jet kunt overzetten.

Voor internet is er Wifi aanwezig, zodat je thuis of op hotspots razendsnel kunt internetten. Is er geen draadloos modem in de buurt, dan kun je natuurlijk ook het internet op via HSDPA en UMTS.

Ultrasnel

De Jet is met een 800 MHz CPU en een ton aan geheugen een van de snelste mobieltjes van dit moment. Niet voor niets heet de telefoon 'Jet', waarmee gerefereerd wordt naar de motor van een straaljager.

De camera

De Samsung S8000 komt met een 5 megapixel camera, die foto's met een resolutie tot maar liefst 2560x1920 maakt. De interface van de camera werkt in landscape mode en staat de gebruiker toe allerlei opties en instellingen direct te veranderen door op de icoontjes te drukken. Dit maakt de camera erg snel in gebruik.

Er zijn diverse modi op de telefoon aanwezig die naar de juiste omstandigheid ingesteld kunnen worden, waaronder:

 • een single shot modus
 • een multi shot modus
 • een panorama shot modus
 • een 'smile' shot modus, oftewel de welbekende glimlach herkenner

Verder is ook het witbalans uitgebreid in te stellen en heb je drie effecten tot je beschikking: zwart/wit, sepia en een negatief. Qua scenery modes kunnen we de volgende noemen:

 • Landschapsmodus
 • Portret
 • Sport
 • Binnen
 • Op het strand
 • Zon
 • Nacht
 • Zonsondergang
 • Golven en sneeuw
 • Tegenlicht
 • Tekst
 • Vuurwerk

Oftewel een hele rits aan mogelijkheden, die ervoor zorgen dat de camera op de S8000 bijzonder compleet is! Natuurlijk kunnen ook video's gemaakt worden met de camera, met een maximale resolutie van 720x480 pixels (15 fps) of 640x480 (30 fps.)

Andere specs

De Samsung Jet heeft een 1100 mAh Li-Ion batterij met een spreektijd van 5 uur en een standby tijd van 250 uur. Wanneer je de telefoon intensief gebruikt, gaat hij ongeveer twee dagen mee. Standaard beschikt het toestel over 2GB aan onboard geheugen, maar dit is uitbreidbaar tot maar liefst 32GB!

Bij de lancering van de S8000 Jet heeft Samsung deze video vrijgegeven. Het geeft een goed beeld van de mogelijkheden van dit toestel.

Samsung Jet S8000 reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Jet S8000 een gemiddelde beoordeling van 8,3.
Bekijk Samsung Jet S8000 reviews of schrijf zelf een review.

(januari 2014)

Pluspunten:

super snel

Minpunten:

klein onhandig om vast te houden
(oktober 2011)

Pluspunten:

Mooi toestel

Minpunten:

Ik gebruik het toestel bijna 2 jaar en zal blij zijn als ik er vanaf ben binnenkort.
De bediening vind ik niet prettig.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Jet S8000

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden