Vergelijk 2.007.939 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Z Flip

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy Z Flip: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is nog niet officieel onthuld door de fabrikant, de informatie is onder voorbehoud.

Informatie over de Samsung Galaxy Z Flip

De markt voor opvouwbare smartphones bestond nog niet voor 2019 en het lijkt er op dat de markt daadwerkelijk begint aan te zetten. Samsung is de markt in feite begonnen, en het Zuid-Koreaanse bedrijf gaat vrolijk verder in 2020. Na de presentatie en lancering van de Samsung Galaxy Fold, komt het bedrijf met de Galaxy Z Flip. De Galaxy Z Flip vouwt op een andere manier dubbel dan de eerdere Galaxy Fold. De kans is groot dat het toestel daardoor geen Fold 2 zal heten.

Met de Galaxy Z Flip kun je een volledige smartphone transformeren tot een toestel van zakformaat. Dan bedoelen we iedere zak. Wanneer je het toestel gebruikt heeft de Galaxy Z Flip het formaat van een 'normale' smartphone, zij het een dan forse kant. Wanneer je het toestel niet gebruikt, en even geen scherm wil zien, kun je de Galaxy Z Flip dubbelvouwen en wegleggen of wegstoppen. Zo kun je een volledige smartphone meenemen zonder dat je diepe zakken nodig hebt of een handtas mee bij je hoeft te dragen.

Belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy Z Flip

  • 6,7 inch opvouwbaar beeldscherm met FHD+-resolutie
  • Dubbele 12-megapixelcamera's op de buitenkant, 10-megapixelselfiecamera aan de binnenkant
  • Loeisnelle Snapdragon 855 Plus-processor, 8GB werkgeheugen
  • 256GB opslaggeheugen, niet uitbreidbaar
  • 3300 mAh accucapaciteit

Pluspunten van de Samsung Galaxy Z Flip

Het meest opvallende pluspunt aan de Galaxy Z Flip is natuurlijk dat het toestel opvouwbaar is. Daarmee pakken we eigenlijk twee pluspunten in één. Dat betekent namelijk dat het toestel zeer compact is en in iedere broekzak past. Je hoeft geen riemklip meer aan je broek te hangen en je kunt zelfs een kleinere handtas meenemen. Het andere voordeel is dat de Galaxy Z Flip een enorm kek toestel is. Je zult veel bekijks trekken met een telefoon die je opvouwt voordat je het ding in je broekzak steekt.

Naast opvouwbaar is de Galaxy Z Flip ook voorzien van flink wat power. Dan hebben we het onder andere over de processor. De Snapdragon 855 Plus is een loeisnelle processor die je als gebruiker van zijn lang-zal-ze-leven nmiet bij zult houden. De Galaxy Z Flip zul je eerder vervangen voor het volgende bijzondere toestel dan dat het toestel te langzaam wordt om te gebruiken. De eerste tijd dat je het toestel in gebruik hebt zal de telefon misschien wat snel leeg gaan omdat je loopt te pronken met je toestel, daarna moet de accu van 3300 mAh het goed volhouden.

Minpunten van de Samsung Galaxy Z Flip

 Het grootste pluspunt is ook meteen het grootste minpunt in onze ogen. Het is natuurlijk mega vet dat je het toestel dubbel kan klappen, dat brengt echter wel met zich mee dat het toestel een stuk fragieler is dan een 'normale' smartphone. Om te beginnen is het scherm niet van glas, zoals misschien wel beweerd wordt. Als daar je sleutels tussenkomen kan je toestel flinke blijvende schade oplopen. Dan hebben we het nog niet gehad over de mogelijkheid dat je het toestel de verkeerde kant op probeert te buigen.

Samsung Galaxy Z Flip reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Samsung Galaxy Z Flip review.

Tip: Vergelijk Samsung Galaxy Z Flip prijzen met abonnement vanaf € 54,50

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Galaxy Z Flip

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden