Vergelijk 2.807.828 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Y reviews

Samsung Galaxy Y (S5360) mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
(25 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Galaxy Y accessoires.
25 reviews geplaatst Review schrijven
(april 2017)

Pluspunten:

Ik heb de mijne in as Augustus precies 7 jaar.
Kortom hij is klein en handig.

Minpunten:

Helaas weinig opslag capaciteit.
(mei 2015)

Pluspunten:

geluid

Minpunten:

Alles.
Klein toestel en er kan bijna niks op geinstalleerd worden.
(januari 2015)

Pluspunten:

Na 3 jaar nog steeds functioneel

Minpunten:

sloom
(november 2014)

Pluspunten:

goedkoop en fijn om mee te beginnen, na een jaar toe aan een nieuwe

Minpunten:

ik heb hem nu ongeveer 2,5 jaar en na 1,5 jaar was ik hem al helemaal zat. er is bijna geen geheugen en dus maar ruimte voor weinig apps, hij is heeeeeel erg traag en loopt vaak vast. hij is laatst gecrasht, een software fout, en gemaakt. alleen heb ik hierdoor geen playstore meer, waardoor ik geen apps kan downloaden. al mijn andere apps, die ik daarvoor gedownload had, zijn ook weg, en ik kan ze dus niet meer opnieuw downloaden. ook al mijn contacten zijn weg, ik heb alleen mijn muziek en fotos nog. het is echt een rotding, goed om mee te beginnen, maar als je na een jaar hebt doorgekregen hoe alles werkt ben je echt wel toe aan een nieuwe.
(oktober 2014)

Pluspunten:

Als instapmodel prima. Na 1 jaar behoefte aan toestel met meerdere mogelijkheden. Bv meer geheugen, weinig of geen spelletjes.

Minpunten:

Minpunt: te weinig geheugen en veel te veel spelletjes,terwijl het omgekeerde moet zijn.

Voor facebook of twitter is dit instapmodel niet mogelijk.
(juni 2014)

Pluspunten:

Ik was geen smartphone gewend toen ik deze kocht, en dan is het een goede mobiel. Hij doet opzich wat hij moet doen.

Minpunten:

Weinig opslag ruimte, en als je te weinig ruimte over hebt kan je geen SMSjes meer ontvangen. Verder is ie traag, en loopt hij vaak vast.
(juni 2014)

Pluspunten:

prijs, formaat

Minpunten:

kwaliteit: na 1 jaar werkt hij niet goed meer. internet gaat zeer traag, ontvangst is slecht, sd-kaart wordt steeds op nieuw gescand en werkt niet goed, weinig opslagruimte
(mei 2014)

Pluspunten:

goede functies voor een laag prijsje
best veel apps te downloaden
cool mobieltje; kleiner dan de samsung star S5230 maar 100x beter in sommige gevallen!

Minpunten:

mijn 3G internet deed het opeens niet zo goed meer. op een gegeven moment was hij helemaal kapot het 3G. Mijn provider en de mensen van de winkel zeiden dat ik EDGE moet gebruiken. Heb deze aan mijn kleine zusje van 4 jaar gegeven en ik heb nu een samsung galaxy s4
(januari 2014)

Pluspunten:

Hij doet het nog heel goed na 2 jaar en vaak laten vallen
mobiel past goed in broekzak, zit niet in de weg.
Goede smartphone voor een lage prijs.

Minpunten:

Begint nu (na 2 jaar) vast te lopen, raar te doen.
Toetsenbord kan klein zijn.
(december 2013)

Pluspunten:

De prijs is goed in vergelijking wat je krijgt.
Het eerste jaar was ik zeer tevreden over het toestel.
Makkelijk te besturen.
Niet te vaak opladen (om de 2 dagen)(bij normaal gebruik).

Minpunten:

Ik heb het toestel nu net 2 jaar.
Het geheugen is heel snel vol gegaan,
ik zelf had nog voldoende ruimte op mijn sd kaart (6gb) maar het intern geheugen niet en dus gaf het toestel steeds aan dat hij te vol was, helaas heb ik toen een aantal apps moeten verwijderen en had eigenlijk alleen ruimte voor het nodige (whatsapp,twitter) en kon er geen leuke spelletjes of andere apps opzetten. Ook is het jammer dat er geen flits opzit.
Na 2 jaar merk ik dat mijn mobiel steeds langzamer wordt. En dat als ik op een app druk hij vaak aangeeft dat ik de app moet sluiten en om nieuw proberen te openen.
(december 2013)

Pluspunten:

wifi
apps
goedkoop
klein
handig en makkelijk in gebruik

Minpunten:

er is geen flits
het geheuen is heeeel snel vol je kan maar een paar apps downloaden
(september 2013)

Pluspunten:

Klein compact

Minpunten:

letters te dicht op elkaar met typen
geen Flitser!
geheugen snel vol
elke dag opladen
(augustus 2013)

Pluspunten:

Helemaal geen + punten. Is leuk voor een week of 6.

Minpunten:

Alles! Geheugen snel vol maar weinig apps op telefoon, valt vaak uit, geeft vaak fout melding, reageert traag, camera is super slecht, geen flits, spraakopname doet het na een paar maand niet meer, de nieuwe audiuo update van whatsapp kan niet uitgevoerd worden op dit toeel en ik heb zelfs moeite met dit bericht typen door cursor die niet mee werkt.
(juli 2013)

Pluspunten:

Het enige voordeel is goedkoop.

Minpunten:

Zeer slecht toestel,
weinig geheugen, slechte camera, slechte wifi verbinding, valt vaak uit of wil niet typen, reageert slecht,
Geen flits op de camera dus ook niet te gebruiken als lamp. Slechte accu.
Je kan heel weinig met dit toestel.
(mei 2013)

Pluspunten:

fijn simpel toestel

Minpunten:

geheugen snel vol
(april 2013)

Pluspunten:

????

Minpunten:

De accu is een ramp. Ik doe niets met het ding, geen watt's up, geen wifi aan etc, niks. En toch iedere dag leeg. Moet hem iedere dag opladen, ook al heb ik niet eens gebeld. Echt niet normaal.
(februari 2013)

Pluspunten:

Geen echt een super slechte mobiel

Minpunten:

Alles loopt vast, valt vaak uit, weinig geheugen echt een miskoop dus niet doen!!
(januari 2013)

Pluspunten:

Veel functies

Minpunten:

Bijna alles na lang gebruik valt hij uit zichzelf uit soms werkt een knop niet en de accu is echt niks
(januari 2013)

Pluspunten:

snelle internetverbinding

Minpunten:

niet compatibel bij veel apps
(januari 2013)

Pluspunten:

hij is compact en niet duur

Minpunten:

Lang niet elke app kan op deze mobiel gedownload worden.
Hij is net te klein, typen gaat moeizaam en tekst lezen ook.
(december 2012)

Pluspunten:

Helder duidelijk scherm.
goed geluid.
alles werkt goed inclusief wifi en gprs.
heel fin dat endomundo erop werkt.
met nokia kon ik navigeren zonder internet,
dacht dat het met deze niet kon,
na de vraag aan GSM info bleek dit wel te kunnen,
overigens dank voor het snel beantwoorden

Minpunten:

instellen e mail
(april 2012)

Pluspunten:

Alles deze telefoon is een echte aanrader en hij werkt geweldig hij is goedkoop en heeft oneindig veel functies hij is gewoon geweldig (had hiervoor een oude dus weet niet of het beter kan)

Minpunten:

Niks een echte aanrader
(april 2012)

Pluspunten:

Android 2.3 (gingerbread)
Snel surfen op web
932 mhz processor
Goedkoop
Zeer gebruiksvriendelijk
Leuke effecten in camera app zoals smile shot
document reader
Duidelijk youtube dilmpje bekijken
3inch scherm went snel
Toegang tot samsung apps

Minpunten:

2MP camera met maar 2keer optimistsche zoom
Filmen met 320x240 pixels
3inch scherm
niet compatibel met adobe flash
Resolutie:320x240 pixels
(november 2011)

Pluspunten:

klein/ compact/ licht
niet duur
zeer uitgebreid
msn via app
gps erg nauwkeurig
ik ben zeer tevreden

Minpunten:

camera
(november 2011)

Pluspunten:

super telefoon makkelijk touch
zeker nemen!

Minpunten:

beetje jammer dat hij geen msn heeft;(
Wat vind jij van de Samsung Galaxy Y? Schrijf een review

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden