Vergelijk 3.013.805 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Y

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy Y (S5360): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(25 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Galaxy Y accessoires.

Informatie over de Samsung Galaxy Y

De Samsung Galaxy Y S5360 is een goedkope Android-smartphone, die voornamelijk op jongeren is gericht. Het jonge karakter van de telefoon komt naar voren in de centrale rol van social media. De Galaxy Y is standaard voorzien van de Social Hub, die allerlei sociale media met elkaar integreert. De snelle internetverbinding is daarbij natuurlijk een groot voordeel. Andere handige zaken zijn de 2 megapixel camera en de mp3-speler. Op hetzelfde moment van aankondiging heeft Samsung ook een QWERTY-variant van dit toestel uitgebracht in de vorm van de Samsung Galaxy Y Pro.

Samsung Galaxy YBelangrijkste kenmerken

  • Voorzien van Social Hub: makkelijk je vrienden volgen
  • Loopt op Android 2.3: Toegang tot duizenden gratis en betaalde apps
  • Voor weinig geld toch een smartphone met veel functies

Voor wie is de Samsung Galaxy Y?

Ben je op zoek naar een smartphone die alles aankan, maar heb je een wat kleiner budget, dan is de Samsung Galaxy Y ideaal voor jou. Je kunt nog altijd rekenen op het gebruiksgemak dat je gewend bent van Samsung's Galaxy-toestellen en de duizenden apps die je via de Android Marketplace kunt krijgen, maar je betaalt er relatief weinig voor.

Pluspunten van de Samsung Galaxy Y

Als je de pluspunten van de Galaxy Y heel compact zou moeten samenvatten: lage prijs, veel functies. De S5360 loopt op Android 2.3 Gingerbread, wat betekent dat je toegang hebt tot een flink aantal meegeleverd handige applicaties zoals Maps en Gmail, maar óók tot de duizenden apps die je gratis of tegen betaling kunt downloaden via de Android Market. Daarnaast heeft Samsung er enkele eigen handige applicaties bijgedaan; zo heb je via de Social Hub snel en simpel op een rijtje waar je Facebook- en Twitter-vrienden mee bezig zijn.

Minpunten van de Samsung Galaxy Y

Een lagere prijs dan andere smartphones betekent natuurlijk ook dat de specificaties van de Galaxy Y toch nét wat minder zijn. De processor, een single-core 833 MHz, is minder sterk dan bijvoorbeeld de machtige dual-core die in de Samsung Galaxy S II zit. Dat betekent dat je een wat minder groot aantal applicaties tegelijkertijd open kunt hebben staan om te multitasken. Ook de camera, van slechts 2 megapixel, is niet al te indrukwekkend.

Samsung Galaxy Y reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Galaxy Y een gemiddelde beoordeling van 5,5.
Bekijk Samsung Galaxy Y reviews of schrijf zelf een review.

(april 2017)

Pluspunten:

Ik heb de mijne in as Augustus precies 7 jaar.
Kortom hij is klein en handig.

Minpunten:

Helaas weinig opslag capaciteit.
(mei 2015)

Pluspunten:

geluid

Minpunten:

Alles.
Klein toestel en er kan bijna niks op geinstalleerd worden.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Galaxy Y

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden