Vergelijk 2.951.122 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Trend

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy Trend (GT-S7560): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(3 reviews )
De Samsung Galaxy Trend is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Samsung Galaxy Trend

De Samsung Galaxy Trend (GT-S7560) is een smartphone die alles biedt wat je van een smartphone zou verwachten, maar dan voor een bodemprijsje. Deze Android-telefoon heeft een groot scherm, een prima processor, en een goede camera. De Galaxy Trend heeft daarnaast enkele unieke apps van Samsung zelf, en ook het kenmerkende Samsung-design: stijlvol en degelijk!

Belangrijkste kenmerken van de Samsung Galaxy Trend

  • 4 inch scherm met resolutie van 480x800 pixels
  • 1 GHz processor
  • 4 GB opslagruimte, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaarten
  • 5 megapixel camera achterop, VGA-camera voorop
  • Loopt op Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Voor wie is de Samsung Galaxy Trend?

Zoek je een simpele mobiele telefoon met een wat groter scherm? De Samsung Galaxy Trend is een Android-smartphone die gemakkelijk in gebruik is en dankzij het besturingssysteem bovendien bomvol functies zit. Het 4 inch scherm is groot genoeg dat je informatie makkelijk af kunt lezen, en de 1 GHz processor zorgt ervoor dat alles altijd soepel loopt.

Pluspunten van de Samsung Galaxy Trend

De Samsung Galaxy Trend loopt op Android 4.0 Ice Cream Sandwich, het uitgebreide mobiele besturingssysteem van Google. Met Android ben je direct voorzien van handige apps van Google zelf, zoals Google Maps, YouTube en Gmail. Daarnaast kun je via Google Play ruim een miljoen andere apps downloaden. Of je nu op zoek bent naar WhatsApp, Twitter of Facebook, of naar games als Angry Birds en Cut the Rope: voor de Galaxy Trend zijn ze allemaal beschikbaar!

Samsung Galaxy Trend

Bovendien is de Galaxy Trend voorzien van een 5 megapixel camera, een prima camera voor een budgetsmarthone als deze. Met deze 5 megapixel camera kun je niet alleen prima foto's maken, maar ook mooie video's maken met een HD-resolutie.

Minpunten van de Samsung Galaxy Trend

Standaard heeft de Galaxy Trend slechts 4 GB opslagruimte ingebouwd meegekregen, en een deel van die ruimte wordt bovendien al gebruikt door het besturingssysteem en de meegeleverde apps. Ben je van plan veel apps, muziek en andere media op je smartphone te zetten, dan is 4 GB dus al gauw te weinig. Gelukkig kun je het geheugen van de Galaxy Trend wel gemakkelijk uitbreiden met een microSD-geheugenkaart van maximaal 32 GB.

Samsung Galaxy Trend reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Galaxy Trend een gemiddelde beoordeling van 6,7.
Bekijk Samsung Galaxy Trend reviews of schrijf zelf een review.

(februari 2015)

Pluspunten:

uitstraling

Minpunten:

Zeer traag en gsm blokkeert zeer vaak (geheugen zit niet vol)
(maart 2014)

Pluspunten:

mooie telefoon

Minpunten:

hij is niet altijd heel snel

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Galaxy Trend

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden