Vergelijk 2.027.879 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Tab 32GB

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy Tab 32GB (P1000): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Samsung Galaxy Tab 32GB is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Samsung Galaxy Tab 32GB

Met de Samsung P1000 Galaxy Tab 32 GB brengt Samsung ons iets totaal nieuws: een tablet met een belfunctie! Op deze manier is het apparaat een echte kruising tussen een smartphone en een laptop en wordt het beste van beide werelden samen gebracht. De Samsung Galaxy Tab draait op de nieuwste versie van Android, 2.2 Froyo, heeft een scherm van maarliefst 7 inch groot en nog een hele reeks andere eigenschappen. Naast deze 32 GB-variant is er ook nog de Samsung Galaxy Tab 16GB.

Uiterlijk

De Samsung Galaxy Tab meet 19 bij 12 centimeter, maar is tegelijkertijd net zo dun als een normale smartphone (12 millimeter). Het meest in het oog springende van de tablet is uiteraard het megagrote touchscreen: 7 inch met een resolutie van 600 x 1024 pixels. De strak vormgegeven tablet heeft een zwarte voorkant, terwijl de achterzijde wit van kleur is.

Met zijn omvang zal de Galaxy Tab niet in je broekzak passen, wat misschien een nadeel lijkt voor een 'telefoon'. Echter, het apparaatje past precies in de hand en is makkelijk in je tas mee te nemen, eens te meer omdat het slechts 380 gram weegt. Een buil zul je je er dus niet aan tillen!

Samsung Galaxy Tab

Android

Het kan ook bijna niet anders dat één van de meest revolutionaire nieuwe apparaten Android als besturingssysteem heeft. De steeds populairder wordende OS van Google maakt een enorme groei door en kent inmiddels een grote schare fans. En dat is natuurlijk niet voor niets, want met haar overzichtelijke interface en haar soepelijke gebruik bewijst Android zich keer op keer. De nieuwste variant, 2.2, waar deze Galaxy Tab op draait, is bovendien weer een stuk sneller dan haar voorgangers. Gesteund door de een krachtige 1 GHz lijkt het ook in dit geval weer een garantie voor succes.

De aanwezigheid van Android brengt nog meer voordelen met zich mee. Handige programma's als Google Maps en Picasa zijn geïntegreerd en sociale netwerken als Facebook en Twitter worden ook goed ondersteund, terwijl je in de Android Market allerlei nuttige en leuk applicaties kunt downloaden.

Multimedia

Eén van de redenen om een tablet te kopen is natuurlijk de multimediamogelijkheden. Het 7 inch grote scherm leent zich bij uitstek om films en series te kijken, en dat in extreem goede full HD-kwaliteit, waar je ook bent! De Lithium-ion batterij zorgt er bovendien voor dat je zeven uur aan een stuk kunt kijken.

Met 32 GB geheugen is er op deze tab daarnaast genoeg ruimte om al je media op te slaan. Maar uiteraard is het ook mogelijk om online video's te bekijken, dankzij de aanwezigheid van Flash en de speciale YouTube-applicatie.

Samsung Galaxy Tab

Muziek luisteren is natuurlijk ook een mogelijkheid met deze 'smart media device', zoals Samsung de tab zelf omschrijft. Ook is er een camera aanwezig, al is deze met 3.2 megapixels geen hoogvlieger. Aan de voorkant is bovendien een 1.3 megapixel camera aangebracht, ideaal voor het videobellen.

En verder...

De Samsung Galaxy Tab beschikt over een zeer goede 3G internetverbinding, aangezien UMTS, HSDPA en HSUPA worden ondersteund. Online surfen is ook mogelijk via de aanwezige WiFi-connectie. Verder kunnen we Bluetooth, USB en GPS op het gebied van connectiviteit noemen. Een andere handige functie van deze tablet is dat hij ook als E-reader te gebruiken is.

Om de multifunctionaliteit van de Samsung Galaxy Tab compleet te maken beschikt de tablet ook nog eens over een belfunctie. Natuurlijk niet zo gek, aangezien we hier op een GSM-vergelijksssite zitten, maar desalniettemin erg interessanter. Met trendsetter iPad kan namelijk niet gebeld worden, dus Samsung zet hiermee een zeer nuttige stap. Zo is de Samsung Galaxy Tab dus niet alleen vervanger van je computer, maar maakt het ook een telefoon overbodig. Tot zover!

Samsung Galaxy Tab 32GB reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Samsung Galaxy Tab 32GB review.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Galaxy Tab 32GB

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden