Vergelijk 2.374.312 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy SL i9003

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy SL i9003: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Galaxy SL i9003 accessoires.

Informatie over de Samsung Galaxy SL i9003

De Samsung i9003 Galaxy SL is een toestel dat qua eigenschappen vrijwel identiek is aan de Samsung i9000 Galaxy S. Dat betekent dat het toestel draait op Android 2.2 Froyo en beschikt over een 1 GHz processor, een 5 megapixel camera en snel internet. Belangrijkste verschil tussen beide toestellen is het scherm: Super AMOLED heeft plaats gemaakt voor Super Clear LCD.

Samsung Galaxy SLGalaxy SL vs Galaxy S

De Super AMOLED-schermen van Samsung mogen gezien worden als de beste die er zijn op smartphone-gebied. In dat opzicht is het jammer dat er voor gekozen is om de Samsung Galaxy SL van Super Clear LCD schermen te voorzien. Treuren is echter niet nodig: met 16 miljoen kleuren en een resolutie van 480 x 800 pixels blijkt er nog genoeg te genieten.

De processor van de Galaxy SL is van een ander merk, maar is met een kloksnelheid van 1 GHz nog steeds even krachtig. De batterij en het geheugen van de Galaxy SL scoren zelfs beter. Minpuntje is dat het toestel wat groter en zwaarder is dan de Galaxy S.

Android

Met een toestel dat draait op Android (2.2) verzeker je jezelf van soepel en snel gebruik. Bovendien worden handige applicaties voor Twitter, Facebook, Google Maps en Gmail standaard meegeleverd. En daar hoef je geen genoegen mee te nemen. In de Android Market kun je haast oneindig shoppen (vaak ook gratis), om de Galaxy SL in te richten naar je eigen wensen.

Multimedia

Op multimediagebied scoort de Samsung Galaxy SL zoals het een ware smartphone betaamt. Snel internet, WiFi, een 5 megapixel camera, een front-camera, mp3-speler en FM-radio, je kan je er in ieder geval uren mee vermaken.

Conclusie: de Samsung Galaxy SL is gewoon een hele goede smartphone. Het LCD-scherm is niet zo kraakhelder als een Super AMOLED, maar dat zal de gemiddelde gebruiker waarschijnlijk niet eens opvallen.

Samsung Galaxy SL i9003 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Samsung Galaxy SL i9003 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Galaxy SL i9003

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden