Vergelijk 2.493.858 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy S9 Plus

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy S9 Plus: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Samsung Galaxy S9 Plus

De Samsung Galaxy S9 Plus is de grote broer van de Galaxy S9 en volgt de Galaxy S8 Plus op. De S9 Plus heeft onder de camera een vingerafdrukscanner zitten, in plaats van naast de lens. De razendsnelle Exynos 9810-chipset met 6 GB werkgeheugen onder de motorkap zorgt ervoor dat alle opdrachten in goede banen worden gestuurd. De dubbele camera is ook een indrukwekkend aspect van dit toestel.

Achterop de S9 Plus zitten namelijk twee camera's, beide voorzien van optische beeldstabilisatie die ervoor zorgen dat alle filmpjes die je maakt glad verlopen en niet schokken. Eén van de twee lenzen heeft zelfs een variabel diafragma. Dat wil zeggen dat het diafragma verschillende standen aan kan nemen, afhankelijk van de hoeveelheid licht en de foto die je wilt nemen. Ook het multitasken is voor de S9 Plus geen probleem, het toestel is namelijk uitgerust met 6GB werkgeheugen.

Belangrijkste specificaties Galaxy S9 Plus

  • 6,2-inch groot Infinity Display met een resolutie van 2960 bij 1440 pixels en 18,5:9 verhouding
  • Razensnelle Exynos 9810-chipset, bijgestaan door 6 GB werkgeheugen
  • Vingerafdrukscanner verwerkt onder de dubbele camera op de achterkant
  • Android 8.0 Oreo
  • Dubbele 12-megapixelcamera met optische beeldstabilisatie en super slow-mo-functie achterop, 8-megapixelcamera voorop

Samsung Galaxy S9 Plus beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 200 1000 € 28,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 29,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 30,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 36,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 5000 € 41,00 € 0,- Bekijken
Alle Samsung Galaxy S9 Plus aanbiedingen.

Pluspunten Galaxy S9 Plus

De dubbele camera achter op de Galaxy S9 Plus levert prachtige plaatjes op. Eén van de twee lenzen heeft zelfs een variabel diafragma. Dit effect zorgt voor razend mooie foto's en doordat dit met een fysiek diafragma gebeurt is kan de software hier geen blunders bij maken. Daarnaast is de camera ook heel goed in het maken van foto's bij weinig licht. Ook overdag maakt de Galaxy S9 Plus uiteraard hele mooie foto's. Met AR emoji verstuur je persoonlijke berichten naar al je vrienden met je eigen beeltenis. 

Het scherm van de S9 Plus is groot, erg groot. Op dit kolossale en heldere scherm kun je alle mediacontent, filmpjes en foto's bekijken met zeer veel detail. Toch is het toestel niet gigantisch groot. Het toestel past nog steeds in je broekzak, al moet het wel een beetje een ruime broekzak zijn. Op het scherm kun je veel informatie kwijt, meer nieuwsberichten of meer WhatsApp-berichten. Ook zorgt het grote scherm ervoor dat je makkelijk in de trein kunt werken, spreadsheets lezen en bewerken is geen enkel probleem met dit scherm.

Minpunten Galaxy S9 Plus

De Samsung Galaxy S9 Plus heeft vooral heel veel pluspunten, maar toch ook een minpuntje. De Galaxy S9 Plus lijkt namelijk heel erg veel op de Galaxy S8 Plus. Het enige verschil aan de buitenkant is de tweede camera op de achterkant met de vingerafdrukscanner die nu onder de camera zit. Het toestel is wel sneller en de camera is beter, maar dat wil niet zeggen dat de S8 Plus langzaam is en dat de camera slecht is. Sterker nog, de S8 Plus is al een erg goed toestel. Het valt dus te betwisten of de upgrade het waard is.

Samsung Galaxy S9 Plus reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Galaxy S9 Plus een gemiddelde beoordeling van 9.
Bekijk Samsung Galaxy S9 Plus reviews of schrijf zelf een review.

(januari 2020)

Pluspunten:

Gemakkelijk en maakt mooie foto's

Minpunten:

Ik ben te vrede mijn mijn Samsung 9+
Tip: Vergelijk Samsung Galaxy S9 Plus prijzen met abonnement vanaf € 28,00

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Galaxy S9 Plus

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden