Vergelijk 2.684.525 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy S9

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy S9: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Samsung Galaxy S9

De Samsung Galaxy S9 volgt de Galaxy S8 op. Het design is grotendeels hetzelfde gebleven maar de vingerafdrukscanner zit in ieder geval niet meer naast de camera. Dat zorgt ervoor dat je de smartphone makkelijk kunt ontgrendelen zonder per ongeluk je vinger op de lens te leggen. De Galaxy S9 is uitgerust met de razendsnelle Exynos 9810-chipset met 4GB werkgeheugen onder de motorkap. Het scherm loopt nog steeds als een waterval weg aan de zijkanten van het toestel.

De camera van de Galaxy S9 is een verhaal apart. De lens is namelijk voorzien van een aanpasbaar diafragma waardoor het mogelijk is om mooie effecten toe te passen op de foto's en ook om in situaties met weinig licht mooie foto's te maken. Het gladde uiterlijk is weinig veranderd sinds de Galaxy S8, maaar dat was dan ook al een erg mooi toestel.

Belangrijkste specificaties Galaxy S9

  • 5,8-inch beeldscherm met een resolutie van 2960 bij 1440 pixels
  • Razendsnelle Exynos 9810-chipset, bijgestaan door 4 GB werkgeheugen
  • 12-megapixelcamera met 960 fps super slow-mo-functie achterop, 8-megapixelcamera voorop 
  • Vingerafdrukscanner verwerkt onder de camera
  • Draait op Android 8.0 Oreo

Samsung Galaxy S9 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Telfort 24 mnd onbeperkt 10000 € 48,50 € 0,- Bekijken
Alle Samsung Galaxy S9 aanbiedingen.

Pluspunten Galaxy S9

De Samsung Galaxy S9 is uitgerust met een bijzondere camera. De camera van de Galaxy S9 heeft namelijk een variabel diafragma van f./2.4 of f/1.5. Dat wil zeggen dat je kunt bepalen of de lens meer of minder licht toelaat. Hiermee schiet je 's avonds en overdag nog mooiere plaatjes. Tevens kun je een AR emoji van jezelf maken en tot wel 18 verschillende standaard animated GIFS mee maken. En natuurlijk mogen we de nieuwe super-slow-motion video's functionaliteit niet vergeten. De camera van de Samsung Galaxy S9 is misschien wel de beste eigenschap van dit toestel.

Samsung Galaxy S9 review

Samsung Galaxy S9 review

18 apr 2018 - Volgens velen moet de Samsung Galaxy S9 het beste Android-toestel van 2018 worden, en dan zijn we nog niet eens op de helft van het jaar! Daar wilden we natuurlijk meer van weten. Daarom zijn we aan de slag gegaan met de Galaxy S9 om zelf eens te kijken hoe goed dat ding dan wel niet is.

Je hebt natuurlijk vrij weinig aan een smartphone wanneer de accu steeds leeg is. Een smartphone zonder capabele stroomvoorziening is helemaal niet handig. Gelukkig is de Galaxy S9 uitgerust met een stevige accu met een capaciteit van 3000 mAh. Daarnaast is de software er ook op gericht om ervoor te zorgen dat je het toestel zo lang kunt gebruiken als mogelijk is. De accu is snel opgeladen dankzij de USB-C aansluiting, en eventueel draadloos. 

Minpunten Galaxy S9

De Galaxy S9 is zeker een mooi toestel. Wat nou zo jammer is, is dat de S9 bijna exact hetzelfde eruitziet als de voorganger; de Galaxy S8. De S9 heeft dan wel een snellere processor, grotere accu en een betere camera. Maar wat uiterlijk betreft is er weinig vernieuwd. Het scherm is nagenoeg hetzelfde, op de achterkant zit de vingerafdrukscanner op een wat handigere plaats maar alles bij elkaar is het design hetzelfde gebleven. 

Samsung Galaxy S9 reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Galaxy S9 een gemiddelde beoordeling van 8,9.
Bekijk Samsung Galaxy S9 reviews of schrijf zelf een review.

GSMinfo.nl review (april 2018) door
Volgens velen moet de Samsung Galaxy S9 het beste Android-toestel van 2018 worden, en dan zijn we nog niet eens op de helft van het jaar! Daar wilden we natuurlijk meer van weten. Daarom zijn we aan de slag gegaan met de Galaxy S9 om zelf eens te kijken hoe goed dat ding dan wel niet is. Samsung Galaxy S9 review
(oktober 2018)

Pluspunten:

Super snel issie, en de camera is ook echt super goed. Ik durfde het aan om afgelopen vakantie geen camera mer mee te nemen. Ik heb alleen mijn telefoon gebruikt en ik mis eigenlijk niets, Barcelona staat er goed op!

Dat draadloos opladen vind ik ook wel fijn, ik ben nooit zo goed geweest in het aansluiten van kabeltjes. Men koptelefoon heb ik nog steeds altijd moeite mee. Maar nu hoef ik hem maar naast me neer te leggen en dan laad ie weer op, geweldig dat dat kan.

Minpunten:

Ik ben er wel nog aan het wennen dat er zo een Bixby toets op zit. Ik wil daarmee af en toe mijn telefoon op slot doen maar dan vraagt ie me of dat ie me misschien kan helpen. Als iemand me kan vertellen hoe ik daar iets aan kan doen dan hoor ik dat graag.
(augustus 2018)

Pluspunten:

Groot, mooi scherm
Snel!
Zeer goede camera
Werkt prettig
Beveiliging

Minpunten:

Intelligent Scan werkt niet altijd even vlot
Vingervegen
Tip: Vergelijk Samsung Galaxy S9 prijzen met abonnement vanaf € 48,50

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Galaxy S9

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden