Vergelijk 3.109.921 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy S5 reviews

Samsung Galaxy S5 (SM-G900) mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
(12 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Galaxy S5 accessoires.
11 reviews geplaatst Review schrijven
GSMinfo.nl review (mei 2014) door
De Samsung Galaxy S5 is sinds enkele weken in Nederland te koop. Is Samsung's nieuwe vlaggenschip net zo'n goede smartphone als zijn voorganger? GSMinfo.nl probeerde de opvolger van de Galaxy S4 de afgelopen weken uitgebreid uit. Samsung Galaxy S5 review
(september 2015)

Pluspunten:

Alles goed

Minpunten:

Tip toetsen zijn niet verlicht en ook niet aan te krijgen is dit standaard of een foutje fabriek is 6 mnd oud en vanaf aankoop uit.
(september 2015)

Pluspunten:

Zeer tevreden over de snelheid. Goed bruikbaar formaat.

Minpunten:

USB gaatjes voor het opladen moeilijk toegankelijk.
Jammer dat na 4 maanden het klepje van de USB uitgang het al begeven heeft.
(mei 2015)

Pluspunten:

- scherm
- snelheid
- camera
- software
- water/stof dicht

Minpunten:

- alleen de prijs maar die zakt ook heel snel bij samsung
(september 2014)

Pluspunten:

Vandaag toch maar voor deze telefoon gegaan, de S4 mini viel me vies tegen met alles.

Alles werkt soepel, leuke opties erin.

Minpunten:

de opties met de camera die de winkel vertelde kan ik niet vinden.
Stappenteller werkt niet altijd even goed.
Camera wordt door de winkel opgehemeld maar kan die opties niet vinden.(wel goede camera trouwens)
(september 2014)

Pluspunten:

- Top display (helder, mooie kleuren)
- Coole en handige features
- Snel
- Waterdicht
- Vingerscanner

Minpunten:

- Speaker aan achterkant
(september 2014)

Pluspunten:

Erg tevreden met de Galaxy S5! Ik heb hem nu een aantal weken in bezit en heb weinig te klagen.

+ Goede batterijduur
+ groot scherm met mooie kleur
+ De camera maakt mooie foto's
+ Gemakkelijke software/menu

Minpunten:

Er zijn wat kleine minpunten. De meeste zijn incidenteel en dus is mijn algehele oordeel daardoor niet echt slechter geworden...

- Het geluid zit aan de achterkant van de telefoon
- Ook ik heb soms minder goed ontvangst en daardoor matige belkwaliteit
- Soms langzaam als je naar een ander scherm gaat (kleine hapering)
- vingerafdruk scanner werkt niet altijd goed
(september 2014)

Pluspunten:

Ook ik ben erg blij met deze telefoon!! Het menu werkt snel en soepel. Hier en daar af en toe een hapering maar dat mag geen naam hebben.

De camera met een 1/2.3 sensor en f2.2 aperture maakt mooie en scherpe foto's met realistische kleuren. Ook bij het schieten van video's merk je dat de camera echt geweldig is. Zowel in 1080p en 4K resolutie ziet het er goed uit en hapert de video niet.

Het scherm is lekker groot. Voor mij is dat belangrijk want ik kijk regelmatig video's en dat is toch net iets prettiger met een scherm van formaat.

De fingerprint scanner is een leuke toevoeging en werkt best goed.

Al met al een zeer positieve beleving. Ik heb de telefoon inmiddels al weer een paar weken ter vervanging van mijn Galaxy S4.

Minpunten:

De geluidskwaliteit bij bellen laat soms te wensen over. Dit schijnt een verband te hebben met de waterdichte behuizing.

Verder is de batterij redelijk snel leeg, maar dat is een kwaal waar de meeste telefoons mee te kampen hebben. Ga er vanuit dat je met een volle accu ongeveer 1 tot 1.5 dagen vooruit kunt bij gemiddeld gebruik (paar video's, mails, chatten, games, etc).
(april 2014)

Pluspunten:

Top telefoon heb ook de s4 werk snel heb nix om over te klagen

Minpunten:

Niks niks en nogmaals niks
(april 2014)

Pluspunten:

+ Groot scherm
+ Helder scherm
+ SNEL! Apps werken goed
+ S Health is leuke extra app
+ Vond wel fijn dat je al die gratis apps krijgt van Samsung al was het moeilijk ze te vinden op het begin

Minpunten:

- Toestel voelt soms beetjegroot aan, past net niet helemaal in me broekzak
(april 2014)

Pluspunten:

Wat een toptelefoon! Ben er echt heel blij mee. Hij is snel, scherm is ontzettend scherp en helder, en de software ziet er heel mooi uit. Ben vooral erg blij met de camera: stelt goed scherp en maakt erg mooie foto's. De hartslagmeter die achterop zit is vooral geinig en voegt weinig toe, maar leuke ingebouwde extra is het wel.

Minpunten:

De achterkant is een beetje lelijk. Wel biedt deze veel grip, dus hij voelt goed aan, dat scheelt. Maar goed, je kijkt toch nooit naar de achterkant, dus wat maakt dat ook uit ;)
Wat vind jij van de Samsung Galaxy S5? Schrijf een review

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden