Vergelijk 2.536.129 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy S Plus i9001

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy S Plus i9001: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(4 reviews )
De Samsung Galaxy S Plus i9001 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Samsung Galaxy S Plus i9001

De Samsung Galaxy S Plus i9001 is de opgevoerde versie van de Samsung i9000 Galaxy S. Verschil met de reguliere Galaxy S is de processor, waar de i9000 een 1 Ghz processor heeft, beschikt de i9001 Plus over een 1.4 Ghz processor. Overig verschil is het materiaal van de achterkant. De reguliere Galaxy S heeft een kunststof achterzijde en de nieuwe Galaxy S heeft een metalen achterkant. Mocht je een Galaxy S met een dual-core processor preferen, dan is de Samsung Galaxy S II misschien iets voor jou.

Kracht

De Samsung i9001 Galaxy S heeft dus een 1.4 GHz single-core Qualcomm processor aan boord. Dit is één van de krachtigste processors van dit moment. Dit maakt de i9001 tot een hele snelle smartphone die ervoor zorgt dat je geduld niet op de proef wordt gesteld. Het draaien van verschillende functies en toepassingen zal dan ook geen enkel probleem zijn. Internetten en muziek luisteren is ook mogeijk. Ondanks deze krachtige processor, is het formaat niet aangetast en zo ligt ook de Galaxy S i9001 goed in de hand. De capaciteit van de batterij is ook vergroot (gelijkwaardig aan die van de Galaxy S II).

Gebruiksvriendelijk

Gebruikersgemak is het sleutelwoord van het OS van Google. Het homescherm is zelf in te richten en de vele applicaties die beschikbaar zijn in de Android Market garanderen jou dat jij het toestel naar eigen smaak kunt personaliseren. De versie van Android is 2.3 Gingerbread, deze moderne versie van dit besturingssysteem zorgt voor enorm veel gebruikersgemak en een veelvoud aan apps.

Zo kun je met WhatsApp gratis berichten sturen naar andere smartphone bezitters en kun je de game Angry Birds downloaden voor de nodige ontspanning. Android moet het daarnaast hebben van zijn overzicht en snelheid. Het is niet voor niets dat Android een van de meest gebruikte besturingssystemen van Nederland is.

Naast normaal gebruik is ook internetten natuurlijk een belangrijk element van deze smartphone. Ook hier is veel aandacht aan besteed. Door de UMTS/HSDPA ondersteuning kun je vliegensvlug internetten. Surfen nabij een WiFi-hotspot is ook mogelijk.Samsung Galaxy S Plus i9000

Multimedia

De Samsung i9001 Galaxy S beschikt over een kwalitatieve 5 megapixel camera, aan de voorkant zit nog een tweede cam die vooral bij video-bellen handig kan zijn. Met de 5 megapixel camera kunnen plaatjes geschoten worden en video's in HD opgenomen, deze kunnen na het filmen haarscherp weergegeven worden op het Super AMOLED-scherm. Daarnaast heeft het toestel ook een MP3-speler. Tevens is het hele Office-pakket aan boord. Het interne geheugen van 8 GB waar alle bestanden kunnen worden opgeslagen, kan worden uitgebreid door middel van MicroSD tot 32 GB.

Grote bestanden als video's zijn dus in grote getale op te slaan. Ruimte genoeg dus om al je opgenomen video's en al je muziek op te slaan. Het beeldscherm halen we hier ook nog even aan: het is namelijk een 4 inch Super AMOLED-touchscreen, wat betekent dat het superhelder is en de accu niet teveel uitput.

Al met al mag gezegd worden dat de Galaxy S Plus i9001 een smartphone is waar je 'u' tegen zegt. Zeer veelzijdig en ook nog eens enorm snel. Mocht je de reguliere Galaxy S net iets te traag en niet krachtig genoeg vinden? Dan is de Galaxy S Plus echt iets voor jou!

Samsung Galaxy S Plus i9001 reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Galaxy S Plus i9001 een gemiddelde beoordeling van 9,3.
Bekijk Samsung Galaxy S Plus i9001 reviews of schrijf zelf een review.

(december 2014)

Pluspunten:

Selfie camera
Snelheid
Mooie foto's kunnen worden geschoten
Je kunt video bellen
Goed muziek luisteren

Minpunten:

hij heeft geen flitser maar dat geeft niet echt
Oude Android versie gingerbread 2.3.5
(april 2012)

Pluspunten:

Snel.
Groot scherm.

Minpunten:

Hij valt soms uit bij een app.
Wordt warm als te veel bezig bent.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Galaxy S Plus i9001

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden