Vergelijk 2.719.617 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy S III 16 GB 4G

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy S III 16 GB 4G (i9305 Galaxy S3 16GB LTE): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(2 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Galaxy S III 16 GB 4G accessoires.

Informatie over de Samsung Galaxy S III 16 GB 4G

De Samsung Galaxy S III 16 GB 4G (I9305) is een speciale versie van de Samsung Galaxy S III 16GB. De smartphone heeft dezelfde 4,8 inch scherm, 1,4 GHz quadcore-processor en 8-megapixelcamera. Wel heeft deze versie een 4G-antenne waarmee je supersnel kunt internetten. Inmiddels is ook de opvolger van de Galaxy S III verkrijgbaar mét 4G: de Samsung Galaxy S4.

Belangrijkste kenmerken van de Samsung Galaxy S III 16 GB 4G:

  • 4,8 inch Super Amoled HD-display met een resolutie van 720 bij 1280 pixels
  • Supersnelle 1,4 quadcore-processor met nog meer RAM-geheugen (2GB)
  • 8-megapixelcamera achterop voor mooie kiekjes en video's
  • Lekker snel internet dankzij de 4G-antenne
  • Geüpgrade versie van Android: Met Jelly Bean (Android 4.3) heb je nog meer mogelijkheden
  • 2100 mAh-accu

Voor wie is de Samsung Galaxy S III 16GB 4G?

Het grootste voordeel van dit model tegenover de originele Samsung Galaxy S III is natuurlijk de 4G-antenne. Deze zorgt ervoor dat je supersnel kunt internetten in combinatie met een speciaal 4G-abonnement. Wil je graag een vlot toestel met veel mogelijkheden dat voorzien is van bewezen hardware en software? Dan is de Samsung Galaxy S III 16GB 4G de ideale smartphone voor jou. 

Pluspunten van de Samsung Galaxy S III 16GB 4G

Samsung is één van de populairste smartphonefabrikanten wereldwijd en weet zijn toestellen altijd met de laatste techniek uit te rusten. Zo heeft deze speciale versie van de Samsung Galaxy S III een 4G-antenne waarmee je gebruik kan maken van het nieuwe 4G-netwerk in Nederland. In combinate met een speciaal 4G-abonnement kun je supersnel surfen op plaatsen waar het 4G-netwerk is uitgerold.

De features onder de motorkap zijn ook prima op orde. Zo beschikt de smartphone over een 4,8 inch Super Amoled-scherm met een resolutie van 720 bij 1080 pixels. Het scherm is scherp: afzonderlijke pixels zijn vrijwel niet met het blote oog te zien. Tel daar de 1,4 GHz quadcore-processor en 2 GB RAM bij op en je hebt qua snelheid niets te klagen.

Samsung Galaxy S III 64GB

Ook qua software zit het wel snor. De Samsung Galaxy S III 16 GB 4G draait op Android 4.3 (Jelly Bean) wat betekent dat je bijvoorbeeld de keuze hebt uit ruim 500.000 apps in de Google Play Store. Denk aan Google Maps, Google Now of games als Angry Birds en Temple Run. Deze bewaar je gemakkelijk op het interne geheugen van 16 GB.

Ook Samsung heeft zijn steentje bijgedragen en de smartphone voorzien van vele opties. Zo kun je met S Voice het toestel met je stem besturen, Start Stay zorgt ervoor dat je scherm aan blijft zolang je ernaar kijkt en dankzij S Beam is delen nog nooit zo makkelijk geweest!

Minpunten van de Samsung Galaxy S III 16GB 4G

Het is lastig om veel minpunten voor deze veelzijdige smartphone te noteren. Als we dan toch iets moeten noemen, is het dat het interne geheugen van 16GB maar deels door de gebruiker zelf kan worden gebruikt. Een groot deel van de opslag wordt namelijk al in beslag genomen door Android en de software van Samsung. Vind je het 16 GB intern geheugen daarom aan de kleine kant? Er zjn ook uitvoeringen van 32 GB en 64 GB. Hiermee kun je helaas niet op het 4G-netwerk internetten. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen een microSD-kaartje van maximaal 64GB.

Samsung Galaxy S III 16 GB 4G reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Galaxy S III 16 GB 4G een gemiddelde beoordeling van 8,5.
Bekijk Samsung Galaxy S III 16 GB 4G reviews of schrijf zelf een review.

(januari 2014)

Pluspunten:

Meteen deze telefoon gehaald toen ik zag dat hij 4G had. Woon in Amsterdam en kan nu super snel internetten via kpn. Telefoon is super. Mooi scherm waar ik met plezier filmpjhes op kijk.

Minpunten:

Na update gaat de batterij niet zo lang meer mee als eerst
(januari 2014)

Pluspunten:

1. Fijne telefoon met mooi groot scherm
2. Lekker snel
3. Veel leuke apps die ik gratis kan downloaden met play store

Minpunten:

1. Erg veel plastic. Hoesje gekocht omdat ik bang ben dat hij snel kapotgaat

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Galaxy S III 16 GB 4G

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden