Vergelijk 2.522.640 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy S Advance

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy S Advance (i9070): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(9 reviews )
De Samsung Galaxy S Advance is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Samsung Galaxy S Advance

De Samsung Galaxy S Advance is het kleine, krachtige broertje van de Samsung Galaxy S II. De Advance houdt de Galaxy S-familienaam hoog door een grote hoeveelheid mooie eigenschappen die je normaal alleen vindt in het allerhoogste segment van hedendaagse mobiele telefoons. Samsung heeft de Galaxy S Advance een telefoon op de markt gezet die vooral heel veel waar voor je geld moet bieden, zonder dat dat ten koste gaan van het design en de eigenschappen. Daarom beschikt de telg uit de Galaxy S-familie over een bloedmooi 4 inch Super AMOLED-scherm en een krachtige dual-core processor die het geheel vloeiend moet laten lopen.

Voor wie is de Samsung Galaxy S Advance?

De doelgroep van de Samsung Galaxy S Advance is heel breed. Mensen die in de markt zijn voor een mooie telefoon maar niet al teveel geld over de balk willen smijten zullen worden verrast door de Galaxy S Advance. Gadgetliefhebbers die van plan waren een Galaxy S II aan te schaffen kunnen een Advance overwegen als ze geld willen besparen en relatief weinig willen inleveren qua prestaties. 

Pluspunten van de Samsung Galaxy S Advance

Het 4 inch scherm beschikt over Super AMOLED-technologie. Dat klinkt niet alleen veelbelovend, dat is het ook. De technologie zorgt ervoor dat de schermhelderheid optimaal is, zodat je ook met flink wat tegenlicht het scherm nog steeds goed kan aflezen. Door het grote aantal pixels kan je ook prima filmpjes bekijken en grotere teksten en plaatjes bekijken zonder te hoeven inzoomen.

Het rekenwerk wordt gedaan door een dual-core processor met een snelheid van 1 GHz. Dat is 200 MHz minder dan de processor in de Galaxy S II. Enerzijds is dat jammer,maar het zal ongetwijfeld ook schelen in de batterijduur. In combinatie met het werkgeheugen van 768 MB is het draaien van meerdere programma's een fluitje van een cent. Voor de interne opslag is er 8 of 16 GB versie beschikbaar, afhankelijk van welke versie je aanschaft.

Minpunten van de Samsung Galaxy S Advance

Met 5 megapixels is de camera niet van de hoogste kwaliteit. Samsung moest echter iets verzinnen om de prijs te drukken. Als je niet van plan bent de foto's ergens anders te bekijken dan op je telefoon zal je niet snel tegen de beperkingen van de camera aanlopen. 

Belangrijkste kenmerken

  • 4 inch Super AMOLED scherm
  • 1 GHz dual-core processor
  • 5 megapixel camera

Samsung Galaxy S Advance reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Galaxy S Advance een gemiddelde beoordeling van 5,9.
Bekijk Samsung Galaxy S Advance reviews of schrijf zelf een review.

(december 2014)

Pluspunten:

ik vond hem geweldig tijdens het eerst jaar. Ik kon er alles mee wat ik wou, aps werkten prima, bellen ging goed, batterij ging langer dan een dag mee

Minpunten:

foto's zijn van lage kwaliteit

ik heb hem nu 2,5 jaar en hij begint mij meer en meer te ergeren. Eerst begon het met constant vastlopen. Als ik wil bellen duurt het soms een minuut eer hij begint met een connectie te maken, tijdens het typen, kan ik ineens niets meer typen. Heb dan maar een cleaning ap geïnstalleerd en dat hielp goed in het begin, maar zelfs nu helpt dat al niet meer. Als ik aan het chatten ben loopt hij om de 5 minuten vast en moet ik wachten tot hij zelf zijn geheugen vrijmaakt.

Nu begint ook de batterij het te laten afweten. Hij wil soms niet opladen en de batterij is na mijn werk al voor 80% leeg terwijl ik er niets mee gedaan heb buiten een sms'je sturen of een keer bellen.
(november 2014)

Pluspunten:

Beeldscherm is helder.

Minpunten:

Loopt vaak vast, waardoor je de accu eruit moet halen om even te activeren.
Heb binnen t jaar al en nieuwe accu toegestuurd gekregen.
Tijdens t bellen valt hij uit, daarnaast vaak geen bereik. Laad regelmatig niet op, wanneer hij in der oppasser ligt.
Ect ect. Hoe langer je hem hebt hoe ergert t wordt. Blij toe als t abonnement afgelopen is en een ander toestel uit kan zoeken. Want ook daar werken ze niet mee ondanks t blijkbaar een bekend probleem is bij dit type van Samsung.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Galaxy S Advance

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden