Vergelijk 2.694.849 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Note II 4G

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy Note II 4G (Note 2 N7105): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Samsung Galaxy Note II 4G is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Samsung Galaxy Note II 4G

De Samsung Galaxy Note II 4G (N7105) is de 4G-variant op de Samsung Galaxy Note II 16GB, op zijn beurt weer de succesvolle opvolger van de Samsung Galaxy Note uit 2011. De combinatie tussen tablet en smartphone bleek een ongekend succes te zijn. De Note II 4G heeft niet alleen een lekker bekkende naam, het toestel moet ook de Note II iets meer future-proof maken. Met 4G is de toch al uitstekende Galaxy Note II echt een alleskunner. Je hebt immers nog steeds de beschikking over de veelzijdige S-Pen, de krachtige quad-core processor en de enorme 3100 mAh batterij. Daarnaast kun je nu via de nieuwe LTE-antenne ook nog eens loeisnel internetten. Er is inmiddels een nieuwe Note uit, de Samsung Galaxy Note 3.

Belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy Note II 4G

  • 5.5 inch Super HD AMOLED touchscreen met 720p HD-resolutie
  • Krachtige 1,6 GHz quad-core processor
  • Ondersteuning voor 4G dus razendsnel mobiel internet
  • Draait Android 4.1 Jelly Bean uit de doos, update beschikbaar!
  • 8 megapixel camera achterop, 1.9 megapixel voorop
  • Grote 3100 mAh-batterij: gaat lang mee zonder opladen!

Samsung Galaxy Note 2

Voor wie is de Samsung Galaxy Note II 4G?

Wie gebruikt heden ten dage nog zijn telefoon om te bellen? Het mobiele telefoongebruik is gaandeweg steeds meer verschoven richting posten, tweeten, browsen en WhatsAppen. En wat is er handig als je vrijwel alleen nog die zaken doet met je telefoon? Juist, een groot scherm. Hoe groter hoe beter zelfs. Samsung heeft de Note II uitgerust met een 5.5 inch scherm, maar veel groter dan de voorganger is hij eigenlijk niet. Omdat zoveel mensen hun telefoongedrag hebben aangepast, boort de Note II 4G een enorme markt aan. Door 4G is die markt alleen maar groter geworden, want wie wil er nou geen bloedsnel mobiel internet?

Pluspunten van de Samsung Galaxy Note II 4G

Het grote scherm van de Samsung Galaxy Note II 4G maakt dit een ideale smartphone voor mensen die veel ‘consumeren’ met hun toestel. Zit je veel op internet, kijk je regelmatig video’s, en check je continu je mail, dan is het wel zofijn om een groter scherm te hebben. Je kunt dan meer informatie tegelijk in je opnemen, en dankzij de multitask functionaliteit van de Galaxy Note II 4G kun je zelfs gemakkelijk video’s kijken terwijl je je tweets checkt, om maar wat te noemen.

Maar ook voor productieve types is de Samsung Galaxy Note 2 4G een ideale smartphone, dankzij de meegeleverde stylus. Met een stylus is het namelijk erg makkelijk om snel even een notitie te maken. Maak bijvoorbeeld een schermafbeelding van je Google Maps-app en zet er notities bij zodat je vrienden makkelijk je huis kunnen vinden. Of plaats aantekeningen bij documenten zodat je gemakkelijk zicht hebt op de belangrijkste stukken. Met de meeste smartphones kun je alleen maar media ‘consumeren’, maar de Galaxy Note II 4G is één van de weinige smartphones waarmee je zelf je creativiteit kunt uitleven.

Aan de binnenkant heeft Samsung de Galaxy Note II 4G voorzien van prima onderdelen, zodat jij zo onbelemmerd mogelijk bent in je creaties. De 1,6 GHz quad-core processor zorgt ervoor dat apps snel zullen opstarten en soepel zullen lopen. Met de ingebouwde 4G (LTE) antenne ben je bovendien verbonden met de nieuwe masten van de providers, zodat je nog sneller data binnen harkt dan voorheen.

Minpunten van de Samsung Galaxy Note II 4G

Het moet natuurlijk wel je ding zijn, zo’n groot touchscreen. We kunnen ons voorstellen dat de Note II 4G niet in alle broekzakken past. Je kan natuurlijk een nieuwe broek kopen. Wil je echter een smartphone die nét zo krachtig is als de Samsung Galaxy Note 2, maar net een tikje kleiner, ga dan voor de Samsung Galaxy S4. Net iets sneller, ook voorzien van 4G en je kunt hem ook wat makkelijker in je broekzak kwijt.

Samsung Galaxy Note II 4G reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Samsung Galaxy Note II 4G review.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Galaxy Note II 4G

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden