Vergelijk 3.064.782 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Music Duos

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy Music Duos: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Samsung Galaxy Music Duos is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Samsung Galaxy Music Duos

De Samsung Galaxy Music Duos is een multifunctionele dual-sim telefoon. Niet alleen heeft de telefoon twee krachtige speakers die naar voren wijzen, het toestel beschikt ook over ondersteuning van twee SIM-kaarten tegelijk. De Samsung Galaxy Music Duos is daarmee een echte multimedia-telefoon. Al die zaken zijn overigens ook beschikbaar in een single-sim variant, de Samsung Galaxy Music. De specificaties zijn niet al te indrukwekkend, maar daar is de prijs dan ook naar.

Belangrijkste kenmerken Samsung Galaxy Music Duos

  • 2 speakers aan de voorkant met SRS Surround Audio Effect
  • Dual-sim compatibiliteit
  • 3 inch TFT-scherm van 240 bij 320 pixels
  • FM-radio met ingebouwde antenne
  • 3 megapixel camera zonder flitser

Samsung Galaxy Music

Voor wie is de Samsung Galaxy Music Duos?

De Samsung Galaxy Music Duos is deels op jongeren gericht. Dat merk je aan de ingebouwde speakers, maar ook aan het compacte formaat en de kekke kleurtjes waarin de Galaxy Music Duos geleverd gaat worden. Felblauw, wit en knalgeel zijn vooralsnog de kleuren die Samsung voert. Het dual-sim aspect is vooral handig op vakantie, een favoriet tijdverdrijf van de meeste jongeren. Koop een lokale simkaart om goedkoop te bellen, en ontvang tegelijkertijd ook je gesprekken en berichten van thuis, op je eigen simkaart. Ook mensen die veel bezig zijn met muziek, zullen de Galaxy Music Duos interessant vinden. De telefoon ondersteunt namelijk een heel assortiment aan geluidsformaten en kan audio ook goed afspelen met behulp van de ingebouwde speakers. In ieder geval een telefoon dus voor de muziekliefhebber, jong óf oud.

Samsung Galaxy MusicPluspunten van de Samsung Galaxy Music

Een van de grootste pluspunten is natuurlijk het geluid. Bij een muziektelefoon moet dat perfect zijn. Samsung heeft met de Galaxy Music Duos geprobeerd een zo goed mogelijk geluid te krijgen uit een mobiele telefoon. De speakers ondersteunen SRS Surround Audio Effect, wat simpelweg inhoudt dat de boxjes een totale geluidservaring moeten bieden, die gelijk staat aan surround sound. Dat klinkt veelbelovend.

Naast het overduidelijke voordeel in geluidskwaliteit heeft de Galaxy Music ook nog een ander sterk punt. Het formaat. De telefoon is met zijn 3 inch scherm een stuk kleiner dan de gemiddelde smartphone en daardoor past de Music altijd prima in je zak. Door het handzame formaat past hij ook prima in handtasjes, BH's en schoenen of laarzen.

Een derde pluspunt is de ondersteuning voor dual-sim. Er zijn momenteel maar weinig toestellen op de markt die ondersteuning voor twee sim-kaarten bieden. Dat is vreemd, want het is een verschrikkelijk handige functie voor sommige mensen. Het zorgt ervoor dat je niet met twee telefoons hoeft rond te lopen, en is ook erg handig als je in het buitenland bent.

Minpunten van de Samsung Galaxy Music Duos

Een van de grootste minpunten is natuurlijk de camera. De telefoon was echt een compleet multimedia-toestel geweest als Samsung ervoor had gekozen de Music Duos met een goede camera uit te rusten. Dat is helaas niet gebeurd, waardoor Music-gebruikers het nu met een 3 megapixel camera moeten doen. Ook geen straf, maar gezien de huidige ontwikkelingen op de markt is het een gemiste kans.

Samsung Galaxy Music Duos reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Samsung Galaxy Music Duos review.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Galaxy Music Duos

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden