Vergelijk 2.444.025 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy i7500

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy i7500: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(3 reviews )
De Samsung Galaxy i7500 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Samsung Galaxy i7500

De Samsung I7500 is Samsung's eerste Android mobieltje. Dit door Google ontwikkelde besturingssysteem is gratis en moet de gebruiker van allerlei gemakken voorzien die de Google diensten ook bieden. Zoals je op de foto's kunt zien is de I7500 een volwaardig 3,2" AMOLED touch screen mobieltje. Hij ondersteunt allerlei high-end features als HSDPA, WiFi en GPS. Ook als multimedia-telefoon komt hij erg goed uit de voeten: hij beschikt over een 5 megapixel camera, een uitgebreide mediaspeler en nog veel meer. De integratie met de Google-diensten is zeer optimaal. Zo kun je eenvoudig gebruikmaken van diensten als Google search, Google maps, Youtube en ga zo maar door.

Het uiterlijk

Zoals gezegd is de Samsung I7500 een volwaardig touch screen mobieltje met een 3,2 inch groot scherm. Alles gebeurt op het aanraakscherm; een nummeriek toetsenbord is er dus niet bij. Wat betreft het uiterlijk kunnen we vrij kort zijn: het mobieltje oogt op het eerste gezicht erg zakelijk zonder al te veel franje, hetgeen hem wel siert. Bovendien is hij slechts 11,9 mm dik, waardoor het niet als extra bagage aan zal voelen en hij lekker in je broekzak past.

Android

De Samsung I7500 is Samsung's eerste telefoon die op het Android besturingssysteem draait. Hij maakt gebruik van de 1.5 versie waarmee je nu ook video's kunt opnemen en afspelen.

De belangrijkste eigenschap van Android is natuurlijk dat het een open-source en daarom ook gratis besturingssysteem is. Dit doet echter niets af aan de kwaliteit ervan. Mede dankzij de ondersteuning van vele Google-applicaties neemt de populariteit van Android met de dag toe. Denk hierbij aan Youtube, Gmail, Picasa, Google Search en meer. Bovendien kun je via de Android Market talloze andere applicaties downloaden.

Connectiviteit

De I7500 is een volwaardig 3G-mobieltje. Hij ondersteunt onder meer HSDPA, UMTS en WiFi, zodat je razendsnel kunt internetten. Neem hier de combinatie met bovenstaande Google-applicaties bij, en je hebt een waar internet-monster. Surfen geschiedt via de Google Chrome Lite browser, een browser die ook voor PC's steeds populairder wordt.

Naast internet is de I7500 ook voorzien van een GPS-ontvanger, die goed geïntegreerd is met het meegeleverde Google Maps. Hierdoor is het mobieltje ook te gebruiken als navigatiesysteem en kun je gebruik maken van geo-tagging, street view en veel meer.

Multimedia

Dat de Samsung I7500 een high-end smartphone is, blijkt al wel uit het bovenstaande verhaal. Daar hoort natuurlijk een goede camera bij, moet Samsung hebben gedacht. De I7500 beschikt over een 5 megapixel camera, die foto's van goede kwaliteit maakt. Bovendien kun je met een druk op de knop de foto's publiceren op het internet of bewerken.

Ook op muziek en video gebied staat de telefoon zijn mannetje. Hij beschikt ten eerste over 8GB aan intern geheugen, zodat je meer dan genoeg audio en video kwijt kunt op het toestel. Bovendien ondersteunt hij zeer veel bestandsformaten en is hij voorzien van een 3.5mm audio-aansluiting zodat je ook je eigen oordopjes er in kunt stoppen!

Samsung Galaxy i7500 reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Galaxy i7500 een gemiddelde beoordeling van 8.
Bekijk Samsung Galaxy i7500 reviews of schrijf zelf een review.

(januari 2010)

Pluspunten:

Goeie telefoon met veel mogelijkheden en ook erg fijn qua bediening. Het AMOLED display is vooral erg mooi!

Minpunten:

Nadeel is dat de batterij snel leeg is, als alles aan staat, zoals Wifi en bluetooth.
(september 2009)

Pluspunten:

Echt het beste toestel wat ik ooit heb gehad. Android is een verademing tov Windows Mobile. er zijn zoveel apps beschikbaar, fantastisch gewoon. Hij is ook lekker snel en filmpjes kijken is echt super.

Minpunten:

Batterijduur en grootte van het toestel

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Galaxy i7500

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden