Vergelijk 3.579.277 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Grand Prime Value Edition

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy Grand Prime Value Edition (SM-G531F): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Samsung Galaxy Grand Prime Value Edition is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Samsung Galaxy Grand Prime Value Edition

De Samsung Galaxy Grand Prime Value Edition is een aantrekkelijke smartphone in het middensegment. Het toestel biedt degelijke hardware en een groot 5 inch scherm voor een relatief lage prijs. Ook heeft de Grand Prime een forse accu waarmee je moeiteloos het einde van de dag zult halen. Deze 'Value Edition' is vrijwel identiek aan de gewone Galaxy Grand Prime, maar heeft een andere processor en iets nieuwere software. Aan het design en de overige hardware is niets gewijzigd.

Belangrijkste Samsung Galaxy Grand Prime Value Edition specificaties

  • 5 inch scherm met resolutie van 540x960 pixels
  • 1,2 GHz quad-core processor, 1 GB werkgeheugen
  • Loopt op Android 5.0 Lollipop met Samsung TouchWiz UI
  • 8 megapixelcamera achterop, 5 megapixelcamera voorop
  • 8 GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart

Voor wie is de Samsung Galaxy Grand Prime?

De Samsung Galaxy Grand Prime is een telefoon uit de middenklasse, die eigenlijk niet specifiek is ontwikkeld voor een bepaalde doelgroep. Daardoor is het een telefoon die voor heel veel consumenten interessant is. Met zijn 1,2 GHz quad-core processor heeft hij genoeg snelheid in huis voor de alledaagse taken, maar een snelheidsmonster is het natuurlijk niet. Met zijn 5 inch scherm en 8 GB opslagruimte heeft hij verder wel de kwaliteiten in huis die de gemiddelde consument op prijs stelt. Tel daar de scherpe prijs bij op en je hebt een toestel dat ook een goede prijs/kwaliteit weet te bieden.

Pluspunten van de Samsung Galaxy Grand Prime

De Samsung Galaxy Grand Prime heeft een groot 5 inch TFT-scherm en wordt aangedreven door een 64-bit quad-core processor. Deze combinatie zorgt dat webpagina's lezen en gamen een genot zullen zijn. De ingebouwde 4G-connectiviteit maakt het mogelijk om snel deze webpagina's te laden en stabiel tegen andere spelers te kunnen gamen via mobiel internet. 

De smartphone loopt op Android 5.0 Lollipop. Dit betekent dat je toegang hebt tot duizenden apps en games via de Google Play Store, die allemaal vlot worden aangedreven door de 1,2 GHz quad-core processor. Naast de apps uit de Play Store heeft deze telefoon Samsung's TouchWiz-skin aan boord, waardoor je ook nog eens toegang hebt tot handige Samsung-apps.

Minpunten van de Samsung Galaxy Grand Prime

De Samsung Galaxy Grand Prime Value Edition heeft maar 8 GB ingebouwde opslagruimte. Ongeveer de helft hiervan zal uit de doos in beslag worden genomen door Android zelf, waardoor je ongeveer de helft over houdt voor opslag van apps en multimedia. Hoewel dit niet erg veel is wordt hiervoor ruimschoots gecompenseerd door de uitgebreide geheugenkaartondersteuning, waarmee je zelfs microSD-kaarten van 64 GB kunt gebruiken. 

Samsung Galaxy Grand Prime Value Edition reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Galaxy Grand Prime Value Edition een gemiddelde beoordeling van 7.
Bekijk Samsung Galaxy Grand Prime Value Edition reviews of schrijf zelf een review.

(maart 2016)

Pluspunten:

goede telefoon voor dit geld buiten genoemde klachten

Minpunten:

te korte tijd dat hij belt????? waar kan ik dit instellen
te weinig geluid als er gebelt wordt

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Galaxy Grand Prime Value Edition

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden