Vergelijk 2.456.087 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Gio S5660

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy Gio S5660: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(9 reviews )
De Samsung Galaxy Gio S5660 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Samsung Galaxy Gio S5660

De Samsung Galaxy Gio S5660 is, naast de Samsung Galaxy Ace S5830 en de Samsung Galaxy Mini S5570, een van de drie instapvarianten in de Galaxy-reeks. De eigenschappen liegen er echter niet om: de Gio draait op Android 2.2 Froyo en beschikt over een 800 MHz processor en een snelle internetconnectie.

Design, besturing en interface

Samsung Galaxy GioMet een naam als Gio, Italiaans voor juweel, is het mooie design natuurlijk geen verrassing. Het touchscreen is 3.2 inch groot en is van HVGA-kwaliteit (320 x 480 pixels). De bediening vindt, op drie knoppen na, volledig via dit scherm plaats en dat is ideaal met TouchWiz 3.0, Samsung's eigen user interface. De aanwezigheid van de krachtige 800 MHz processor is ook duidelijk een pré.

De aanwezigheid van Android 2.2 Froyo is niet alleen een garantie voor gebruiksgemak, maar ook voor een welhaast oneindige software-uitbreiding. Inmiddels staan er zo'n 150.000 applicaties in de Android Market en dat aantal zal alleen maar groeien de komende tijd.

Eigenschappen

De Samsung Galaxy Gio is weliswaar een instapvariant, maar de specificaties zijn prima. Zoals het een goede smartphone betaamt is er snel én draadloos internet en integratie voor social media. Op mediagebied is het waard de mp3-speler en de videospeler te noemen, terwijl ook de mogelijkheid om het geheugen tot 32 GB uit te breiden erg prettig is. De camera biedt als laatste 3.2 megapixels, geotagging en digitale zoom.

Dit alles tast de accucapaciteit gelukkig niet aan. Met een spreektijd van 400 minuten en met het feit dat de Gio het standby 460 uur volhoudt, leggen vele smarphones het op dit vlak af tegen deze Samsung.

De Samsung Galaxy Ace is een fraai vormgegeven toestel, dat de focus duidelijk heeft op social media. Perfect geschikt voor mensen met een rijk sociaal leven die niet al te veel geld uit willen geven aan een telefoon.

Samsung Galaxy Gio S5660 reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Galaxy Gio S5660 een gemiddelde beoordeling van 7,8.
Bekijk Samsung Galaxy Gio S5660 reviews of schrijf zelf een review.

(februari 2014)

Pluspunten:

het werkt goed.
de telefoon kan heel lang stand by.
goeie camera

Minpunten:

liever een hogere andriod versie.
het is maar 3,2 inch
(januari 2014)

Pluspunten:

goed internet, veel apps

Minpunten:

telefoon loopt vast, batterij gaat snel leeg en het belangrijkste is mijn gesprekverbindingen verbreken steeds, ik kan soms echt geen gesprekken voeren met die telefoon wat heel irritant is. En voorderest is het een prima telefoon.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Galaxy Gio S5660

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden