Vergelijk 2.680.207 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Beam

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy Beam (i8530): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Galaxy Beam accessoires.

Informatie over de Samsung Galaxy Beam

De Samsung Galaxy Beam i8530 is de opvolger van de Samsung Beam, en is een bijzondere Android-smartphone die ook als projector gebruikt kan worden. Achterop de Galaxy Beam zit namelijk een heldere 15 lumen projector, waarmee je foto's, video's, en andere bestanden op je Android-toestel gemakkelijk kunt delen met anderen. Je kunt beginnen met projecteren door een speciale app hiervoor te openen die meegeleverd wordt met de Galaxy Beam. Het toestel projecteert met een maximale breedte van 125 cm. Verder is de Galaxy Beam voorzien van alle andere gemakken die je gewend bent van een Android-telefoon.

Belangrijkste kenmerken Samsung Galaxy Beam

  • 15 lumen projector: altijd een projector op zak!
  • Android 2.3: toegang tot duizenden apps met Google Play
  • Krachtige dual-core processor

Samsung Galaxy Beam projector

Voor wie is de Galaxy Beam?

De Samsung Galaxy Beam is een smartphone voor de gadget-liefhebber. Dit toestel verschilt van andere smartphones vanwege de ingebouwde projector. Zo kun je nu al je video's en andere bestanden projecteren tot een breedte van 125 cm. Daarnaast beschikt deze smartphone over alle functies die je van een hedendaagse toestel mag verwachten. Zoek je een goede Android-smartphone met eigenzinnige specificaties? Dan is de Galaxy Beam zeker wat voor jou.

Pluspunten van de Galaxy Beam

Uiteraard is de ingebouwde projector een pluspunt aan dit toestel. Met de heldere 15 lumen projector kun je je bestanden, zoals familiefoto's en jeugdfilmpjes aan grotere groepen tegelijk laten zien. Via de meegeleverde app start je de projector, richt je de telefoon op bijvoorbeeld een witte muur en speel je je bestand af. Je filmpje wordt nu met een maximale grootte van 125 cm op de muur weergegeven!

Behalve de projector beschikt de Galaxy Beam over nog een aantal andere mooie eigenschappen. Zo draait het toestel op een dual-core processor met een kloksnelheid van 1GHz, meer dan genoeg om apps soepel te laten lopen! Haperingen zijn verleden tijd als je dit toestel gebruikt! Daarnaast heb je een intern geheugen van 8 GB, dat je bij gebrek aan ruimte ook nog kunt uitbreiden!

Minpunten van de Galaxy Beam

Het minpunt aan dit toestel is dat je er wel plaats voor moet maken in je zak. De afmetingen van de Galaxy Beam i8530 zijn fors, maar daar krijg je wel wat voor terug! Ook is de markt voor een smartphone met beamer natuurlijk wat beperkt: als je weinig denkt te hebben aan een beamer op zak, dan kun je beter voor een ander toestel gaan.

Samsung Galaxy Beam reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Galaxy Beam een gemiddelde beoordeling van 10.
Bekijk Samsung Galaxy Beam reviews of schrijf zelf een review.

(december 2012)

Pluspunten:

heel makkelijk in gebruik
goede foto's
accuduur

simpelweg een ongelofelijke technologie

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Galaxy Beam

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden