Vergelijk 2.421.450 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Ace S5830

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy Ace S5830: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(10 reviews )
De Samsung Galaxy Ace S5830 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Samsung Galaxy Ace S5830

De Samsung Galaxy Ace S5830 is een kleine variant van de succesvolle Samsung i9000 Galaxy S. Het is een compacter en handzamer model, maar met functies als WiFi, 3G-internet, GPS en een 3,5" touchscreen. Bovendien maakt het gebruik van het populaire Android-besturingssysteem. Er is inmiddels een opvolger, met een snellere processor en meer geheugen: de Samsung Galaxy Ace Plus.

Design en besturingssysteem

Samsung Galaxy AceHet design van de Galaxy Ace heeft veel weg van de Galaxy S. Het 3,5" touchscreen wordt als basis gebruikt voor de besturing van het toestel. Slechts enkele fysieke toetsen vullen het toestel aan. Onderaan het toestel vind je namelijk één navigatietoets en twee overige toetsen (terug en menu). Android 2.2 wordt gebruikt als besturingssysteem en daar bovenop is TouchWiz 3.0 UX geplaatst als interface om de extra Samsung-vibe mee te geven. Dit biedt je een gebruiksvriendelijk en mooi totaalpakket voor de besturing.

Multimedia in overvloed

De Samsung Galaxy Ace biedt een 5MP camera met LED-flitser. Ook is geotagging mogelijk. Daarnaast heeft het WiFi, 3G, Bluetooth 3.0, GPS en verschillende Google-functies aan boord. De Google-functies zijn standaard geïntegreerd. Ook heb je toegang tot de Android Market waarmee je jouw toestel kan aanvullen met games en andere handige applicaties.

SuperTrash

Samsung mikt met de Ace op de Smart & Sexy vrouw. Om dat te benadrukken wordt er bij sommige edities een tasje van het hippe modemerk SuperTrash bijgeleverd. In dit tasje kunnen dames niet alleen geld en pasjes verzamelen, maar ook hun Galaxy Ace, in een hoesje met zachte voering aan de binnenkant.

De Samsung Galaxy Ace is een prima alternatief voor de in verhouding grote Samsung Galaxy S. Het biedt de meest noodzakelijk functies van een moderne smartphone, maar is kleiner en compacter.

Samsung Galaxy Ace S5830 reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Galaxy Ace S5830 een gemiddelde beoordeling van 7,2.
Bekijk Samsung Galaxy Ace S5830 reviews of schrijf zelf een review.

(oktober 2014)

Pluspunten:

mooi formaat
leuk toestel in het begin

Minpunten:

geheugen zeer klein
blijft soms hangen
als je iemand wil bellen duurt het soms tot wel een minuut tot hij echt belt
(mei 2014)

Pluspunten:

Ik heb de telefoon al 3 jaar
en er is weinig mis mee tot
nu toe dus hij is super goed

Minpunten:

alleen het geheugen is zeer snel vol

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Galaxy Ace S5830

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden