Vergelijk 3.064.782 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Ace Duos

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy Ace Duos (S6802): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Samsung Galaxy Ace Duos is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Samsung Galaxy Ace Duos

De Samsung Galaxy Ace Duos is een uitgebreide en veelzijdige smartphone met dual SIM-ondersteuning. De 'always on dual-SIM' in de Galaxy Ace Duos zorgt ervoor dat je twee SIM-kaarten tegelijk kunt gebruiken in je telefoon; handig als je bijvoorbeeld aparte SIM-kaarten voor werk en privé hebt! Verder is de Ace Duos voorzien van alle gemakken die je zou verwachten van een smartphone, zoals een 5 megapixel camera waarmee je zowel foto's als video's kunt maken. Deze smartphone loot op Android 2.3, een uitgebreid besturingssysteem waar je duizenden populaire en nuttige apps voor kunt downloaden. Een niet dual SIM-versie van deze telefoon is ook verkrijgbaar: de Samsung Galaxy Ace S5830.

Belangrijkste kenmerken Samsung Galaxy Ace Duos

  • 'Always on dual-SIM': gebruik twee SIM-kaarten tegelijk!
  • 3,5 inch touchscreen met WVGA-resolutie
  • Loopt op Android 2.3: toegang tot duizenden populaire apps
  • 5 megapixel camera voor foto's en video's
  • 3GB opslagruimte, uitbreidbaar met micro-SD

Voor wie is de Samsung Galaxy Ace Duos?

Heb je een aparte SIM-kaart voor werk en privé, maar geen zin om twee telefoons mee te sjouwen? Of ga je regelmatig weg naar het buitenland en heb je dan aparte SIM-kaarten nodig voor buitenlandse netwerken? Dan is het voor jou waarschijnlijk wel zo handig om een dual SIM-telefoon in huis te halen! Dat is één telefoon waar je twéé SIM-kaarten in kwijt kunt. De Samsung Galaxy Ace Duos is een uitstekend voorbeeld van zo'n dual SIM-telefoon, en is voorzien van vele extra functies.

Samsung Galaxy Ace Duos

Pluspunten Samsung Galaxy Ace Duos

Er zijn maar weinig smartphones met een dual SIM-functie. Vaak gaat het om goedkopere telefoons waarmee je kunt bellen en SMS' en, en niet veel meer dan dat. Met de Samsung Galaxy Ace Duos haal je echter een complete smartphone-ervaring in huis. Dit Android-toestel beschikt over alles wat je van een smartphone zou verwachten: duizenden apps, een 5 megapixel camera, en de mogelijkheid om het internet op te gaan.

Daarnaast is de soort dual SIM van de Galaxy Ace Duos een groot pluspunt. Het gaat namelijk om 'always on' dual SIM, wat betekent dat je op beide SIM-kaarten altijd bereikbaar zult zijn. Je hoeft niet één SIM-kaart te kiezen; op beide SIM-kaarten kun je op elk moment gebeld worden en mee bellen.

Minpunten Samsung Galaxy Ace Duos

De hoeveelheid opslagruimte is wat beperkt: slechts 3 GB. Ben je van plan veel muziek en apps op je telefoon te zetten, dan zul je aan die 3 GB waarschijnlijk niet genoeg hebben. Gelukkig is dit geen al te groot probleem, want je kunt namelijk ook microSD-kaarten in je Galaxy Ace Duos stoppen om het geheugen uit te breiden. Die kaarten zijn vrij goedkoop en bijna overal te vinden. Met weinig moeite heb je dan alsnog meer dan genoeg opslagruimte!

Samsung Galaxy Ace Duos reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Galaxy Ace Duos een gemiddelde beoordeling van 1.
Bekijk Samsung Galaxy Ace Duos reviews of schrijf zelf een review.

(december 2014)

Pluspunten:

er kunnen 2 simkaarten in en relatief goedkoop

Minpunten:

meest frusterende telefoon ooit! hij slaat constant vast, dus je kunt vrijwel nooit gelijk reageren op een bericht van iemand. Ik zou hem nooit meer kopen als ik dit wist, laat je niet verlijden door de prijs want je hebt er heel weinig aan.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Galaxy Ace Duos

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden