Vergelijk 2.492.215 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy A50

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy A50: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Samsung Galaxy A50

De Samsung Galaxy A50 is een toestel uit het middensegment van Samsung, dat is voorzien van uitstekende specificaties. Zo krijg je een 6.4 inch AMOLED-scherm met een Full HD+-resolutie, waar je alles loeischerp op kan bekijken. Het is ook interessant om te zien dat Samsung in dit segment kiest voor drie camera's. Zo krijg je een normale 25 megapixelsensor die uitstekende foto's maakt en wordt bijgestaan door een 5 megapixel-sensor voor het bokeh-effect. De derde camera is voorzien van een breedhoek en kan makkelijk overzichtsfoto's maken van dingen die iets dichterbij staan.

Samsung Galaxy A50 review

Samsung Galaxy A50 review

6 mei 2019 - Met de Samsung Galaxy A50 laat de Zuid-Koreaanse fabrikant zien dat het in staat is om premium features op haar midrangers over te zetten. Dat maakt de smartphone echter nog niet meteen een must have. In onze uitgebreide review lees je meer over deze gewaagde midranger.

De Samsung Galaxy A50 draait standaard op Android 9 Pie en heeft een eigen skin van Samsung. Die voegt onder andere een slimme camera-modus toe waarmee je voor elke situatie meteen de goede instellingen gebruikt. Belangrijk is ook de aanwezigheid van een vingerafdrukscanner. Die zit bij de Galaxy A50 in het scherm verwerkt, wat ervoor zorgt dat de voorkant behoorlijk beeldvullend is. Geen dikke randen bij de Galaxy A50 te bekennen dus. Dankzij de afgeronde hoeken ligt het ontwerp ook lekker soepel in de hand.

Belangrijkste Samsung Galaxy A50 specificaties

  • 6.4 inch Super AMOLED-scherm met 1080 bij 2340 pixels
  • 3 camera's achterop, 25 megapixel camera voor- en achterop
  • Draait op Android 9 Pie met Samsung's eigen skin
  • 128GB interne opslag, 6GB werkgeheugen
  • Vingerafdrukscanner verwerkt in het scherm

Samsung Galaxy A50 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 200 1000 € 16,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 2000 € 18,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 18,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 1000 € 20,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd onbeperkt 1000 € 21,00 € 0,- Bekijken
Telfort 24 mnd 150 10000 € 34,50 € 0,- Bekijken
Alle Samsung Galaxy A50 aanbiedingen.

Pluspunten van de Samsung Galaxy A50

Met de drie camera's aan boord van de Galaxy A50 kun je in vrijwel alle situaties uit de voeten. De hoofdsensor heeft met 25 megapixel genoeg om in zeer diverse omstandigheden goede foto's te maken. Met de 5 megapixel sensor kan je nog een scherptediepte-effect toevoegen. De derde sensor maakt foto's met een breedhoek, zodat je ook grote gezelschappen op de foto kan zetten wanneer je niet twintig meter verderop wil staan.

Een ander pluspunt van de Galaxy A50 is dat de batterij vrij enorm is. Met 4000 mAh hoef je absoluut niet vaak een stopcontact op te zoeken. Je doet niet alleen makkelijk een dag met de Galaxy A50, afhankelijk van je gebruik kun je ook prima twee tot drie dagen halen. Dat is een luxe die je niet bij alle smartphones krijgt en zeker een groot voordeel.

Minpunten van de Samsung Galaxy A50

Met de Galaxy A50 zit je op Android 9 Pie, maar je krijgt er ook de eigen digitale assistent van Samsung bij, Bixby. Die kan je helaas niet verwijderen, wat betekent dat je er een beetje tot veroordeeld bent. Iets meer keuzevrijheid was fijn geweest, want slecht is Bixby niet maar als je liever de Google Assistent gebruikt, heeft Samsung het daar dus niet echt op ingericht. Het kan uiteraard wel, maar Bixby verwijderen kan niet.

Samsung Galaxy A50 reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Galaxy A50 een gemiddelde beoordeling van 7.
Bekijk Samsung Galaxy A50 reviews of schrijf zelf een review.

GSMinfo.nl review (mei 2019) door
Met de Samsung Galaxy A50 laat de Zuid-Koreaanse fabrikant zien dat het in staat is om premium features op haar midrangers over te zetten. Dat maakt de smartphone echter nog niet meteen een must have. In onze uitgebreide review lees je meer over deze gewaagde midranger. Samsung Galaxy A50 review
(mei 2019)

Pluspunten:

Deze telefoon is best prima als je kijkt naar wat hij kost. Hij is voor mij snel genoeg en het menu en icoontjes zien er prima uit. Ik vind de vingerscanner iets te traag maar het scheelt dat ik gezichtsherkenning kan gebruiken.

Minpunten:

De tweede camera met groothoek is ook leuk alleen is de kwaliteit niet zo super. Ook is hij best groot en past hij nauwelijks in mijn broekzak.
Tip: Vergelijk Samsung Galaxy A50 prijzen met abonnement vanaf € 16,00

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Galaxy A50

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden