Vergelijk 2.506.135 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy 3 i5800

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy 3 i5800 (GT-i5800): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(5 reviews )
De Samsung Galaxy 3 i5800 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Samsung Galaxy 3 i5800

De Samsung Galaxy 3 is een multimedia-toestel bij uitstek en staat in de lijn van de Samsung Galaxy i7500 en de Samsung i9000 Galaxy S. Je hebt de beschikking over volledige internetconnectiviteit, GPS en een 3,2 inch touchscreen. Het toestel draait op het Google Android 2.1 besturingssysteem. Conclusie: Het is een mid-end toestel met een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Design, touchscreen en besturingssysteem

Samsung Galaxy 3

Het design van de Galaxy 3 is zoals we dat van Samsung kennen. Afgeronde randen, twee toesten aan de onderzijde en één navigatietoets. Al het overige is te besturen vanaf het 3,2" touchscreen. Dit touchscreen biedt je een overzichtelijk menu van widgets met al je functies. Dankzij de toevoeging van Android 2.1 als besturingssysteem kun je extra applicaties en games downloaden uit de Android Market. Op die manier maak je van de Galaxy 3 jouw Galaxy 3!

Volledige internetconnectiviteit

Voor het mobiel internetten heb je de beschikking over WiFi en 3G connectiviteit. Deze bieden je het snelste mobiele internet dat in Nederland te bereiken is. Dit is vooral handig wanneer je gebruik wilt maken van MSN messenger, sociale netwerken of voor het bekijken van video's op YouTube.

Overige multimedia mogelijkheden

Zoals we al zeiden is dit toestel een absoluut multimedia-mobieltje. Hoewel de camera (3,2MP) wat aan de magere kant is, biedt deze wel extra functies als gezichts- en glimlachherkenning en geo-tagging. Voor dit laatste is ook GPS nodig en dus ontbreekt dit ook niet op de Galaxy 3. Overige functies zijn een FM-radio, MP3-speler, Bluetooth en een Mobile Officepakket (incl. PDF-reader). Een multimedia-telefoon vraagt om veel opslagruimte en dus heeft Samsung ervoor gezorgd dat je geheugen is uit te breiden tot 32GB door middel van een MicroSD kaart. Je hebt dan genoeg ruimte om al je foto's, video's en muziek op te slaan op je mobieltje.

De Samsung Galaxy 3 is een telefoon dat voor verschillende doeleinden te gebruiken is. De puber heeft er profijt van dankzij de goede internetverbinding en sociale netwerken, maar de wat oudere beller kan er ook prima mee uit de voeten dankzij de aanwezigheid van GPS en een Mobile Officepakket.

Samsung Galaxy 3 i5800 reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Galaxy 3 i5800 een gemiddelde beoordeling van 7.
Bekijk Samsung Galaxy 3 i5800 reviews of schrijf zelf een review.

(december 2011)

Pluspunten:

- Ligt lekker in je hand
- Hij doet wat ie moet doen en is een goed instap-model
- Internet is best snel

Minpunten:

- Je moet niet denken dat je een toptoestel koopt, dat is het gewoon niet. Maar je kan er wel gewoon lekker mee internetten enzo
- Batterij
- Vaak best wel slome reacties
- Touchscreen reageert soms niet
- SUPER TRAAG MET OPSTARTEN!
(juni 2011)

Pluspunten:

Super telefoon, Android werkt heerlijk snel.Ook Swype is erg handig.
Multitouch werkt erg goed, erg handig met foto's kijken. Ook o.a. films kijken werkt mooi. De telefoon zelf is best wel sterk; ik gebruik nooit een hoesje en soms zit hij met wat sleutels in mn zak maar nog nergens een krasje! Ook een klein beetje water of een val op beton (+-1.5m) doet hem niks.

Minpunten:

Ik mis een fysiek cameraknopje, een foto maken moet met het touchscreen. Hij is ook een beetje aan de dikke kant; maar daardoor ligt hij wel heerlijk in de hand. Zeker een aanrader.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Galaxy 3 i5800

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden