Vergelijk 2.680.207 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung E2370

Ontdek hier alles over de Samsung E2370 (Megacell GT-E2370): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(2 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung E2370 accessoires.

Informatie over de Samsung E2370

De Samsung E2370 is één van de telefoons uit de collectie 'tough phones' van Samsung. Zowel op het gebied van design als op het gebied van eigenschappen heeft het toestel veel weg van de Samsung B2100 Xplorer. De telefoon kan niet bogen op een uitgebreide set aan eigenschappen. Ouderwets bellen en sms'en staat centraal. Daarnaast is deze robuuste jongen bestand tegen de meest extreme omstandigheden.

Samsung E2370

Veel kan de Samsung E2370 dus niet, maar één ding kan het toestel wel heel goed: overleven. Blootstelling aan stof, water of schokken? Geen probleem voor de Samsung E2370. Voor mensen die bijvoorbeeld werkzaam zijn in de bouw is dit dus een ideaal toestel. Maar ook ware avonturiers zouden deze telefoon prima op zak kunnen hebben, zeker gezien de zaklamp waarover het toestel beschikt.

Verder beschikt het toestel over een 0,3 megapixel camera, BlueTooth, FM-radio en een MP3-speler. Van de meest noodzakelijke eigenschappen ben je dus voorzien met de Samsung E2370. De telefoon kan daarnaast pronken met zijn uitstekende accu, met als gevolg een een zeer lange standby -en spreektijd. Extreem lang bellen onder extreme omstandigheden, zo kan de Samsung E2370 wel het best samengevat worden.

Hieronder zie je de een van de eerste beelden van de Samsung E2370. In deze video wordt in een minuut een introductie van het toestel gegeven.

Samsung E2370 reviews

Onze bezoekers geven de Samsung E2370 een gemiddelde beoordeling van 10.
Bekijk Samsung E2370 reviews of schrijf zelf een review.

(december 2015)

Pluspunten:

ik vind heel goede telefoon

Minpunten:

geen
(augustus 2015)

Pluspunten:

Ik vind het een goeie telefoon omdat hij niet iedere dag opgelden hoeft te worde schokvrij kan een stootje hebben niet zo als de zielige telefoons van nu zit wel veel op maar als ze vallen zit er niks meer op ja misschien nog een flinke schuld.groetjes

Minpunten:

je moet hem af en toe opladen zou anders niks weten

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung E2370

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden