Vergelijk 2.374.312 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung E1130 Rocky

Ontdek hier alles over de Samsung E1130 Rocky (GT-E1130): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung E1130 Rocky accessoires.

Informatie over de Samsung E1130 Rocky

Voor mensen die zich geen zorgen willen maken als hun telefoon wordt blootgesteld aan water of plots op de grond valt is de Samsung E1130 Rocky een interessante optie. Het is een basale telefoon voor de beller die geen behoefte heeft aan allerlei poespas.

Back to Basic

De Rocky is een prima telefoon als je er alleen mee wil bellen en SMS'en. Hij behoort tot de zogenaamde 'Tough Phones' die zo goed als onverwoestbaar zijn. Het design is weinig spectaculair, maar daar ligt de prioriteit ook niet. Het is namelijk een compact model dat slechts 81 gram weegt.

Eigenschappen

Op de Samsung E1130 Rocky is Bluetooth aanwezig, net als een FM-radio, polyphone ringtones en een zaklamp. Ook is handsfree bellen mogelijk. Na onderzoek heeft het toestel een IP54 gecertificaat gekregen wat je de garantie geeft dat dit mobieltje stof- en spatwaterdicht is.

En verder...

De gegarandeerde spreektijd is vastgesteld op 600 minuten en de standbytijd van het toestel omvat 670 uur. Het intern geheugen heeft een omvang van 10MB.

Samsung E1130 Rocky reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Samsung E1130 Rocky review.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung E1130 Rocky

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden