Vergelijk 3.392.821 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Corby S3650 reviews

Samsung Corby S3650 (GT-S3650) mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
(10 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Corby S3650 accessoires.
10 reviews geplaatst Review schrijven
(januari 2014)

Pluspunten:

-Bellen gaat heel goed

Minpunten:

-Hij onderneemt acties uit zichzelf
-valt vaak uit
-touchscreen loopt veel vast
(april 2013)

Pluspunten:

Goedkope telefoon waar je redelijk mee kan bellen

Minpunten:

Vind de touchscreen helemaal niks. Telefoon onderneemt spontaan allerlei acties
Geen wifi
Slechte foto's
Ontzettend langzaam

Advies: Koop voor 100 euro een duurdere telefoon die wel werkt, of koop er 1 zonder touchscreen.
(juli 2012)

Pluspunten:

* Goede toutchscreen
* Je kan hem vaak op de grond laten vallen
* Hij leeft al 2 jaar
* Echt de smartphone van dit moment
* Goede HD beeldkwaliteit
* Leuke interactieve achtergronden
* Ook heb je notities
* Vooral de rekenmachine bevalt mij er goed
* Leuk dat je de jackets kan veranderen
* Schilderen op de achtergrond is mogelijk
* Je kan een achtergrond in het menu neerzetten
* Je hebt gratis sms berichten

zo is het wel weer even genoeg. Ik kan nog een hele waslijst opnoemen maar in het kort is het gewoon een top aankoop!

Minpunten:

* Totaal geen minpunten, al 2 jaar doet hij het top!
(februari 2011)

Pluspunten:

cool dat het een verwisselbaar frontje heeft
menu is uitgebreid
geluidskwaliteit is goed
je wekker gaat ook af als je mobiel uit staat
top mobiel, ik heb m al 1 1/2 jaar, en hij nog hartstikke fijn (ik heb m wel een paar keer laten vallen, maar de corby kan wel tegen een stootje ;) )

Minpunten:

geen qwerty toetsenbord :(
als je zweethanden hebt, is het heel lastig om te typen of tikken op je touchscreem
that's all :D
(augustus 2010)

Pluspunten:

heel uitgebreide menu
makkelijk om mee te typen
juist groot genoeg

Minpunten:

euh... niets!
(juli 2010)

Pluspunten:

Heel fijn toestel, omdat-ie lekker in de hand ligt. Touch-screen reageert goed.
Goed geluid.
Prijs is prima.
Je kan van die achterkantjes erop zetten.
Menu op mobiel is lekker uitgebreidt.
Het laden van de mobiel gaat niet te langzaam.
Liedjes erop zetten gaat makkelijk, ook foto's van gsm naar pc gaat ook prima.
Dit is zeker een aanrader!!

Minpunten:

Jammer dat er geen qwerty toetsenbord op zit, maar ja, daar is het schermpje is daarvoor te klein.
Als je zweethanden hebt , is het moeilijk om berichten te maken.
Scrollen moet je heel lichtjes doen en er is weinig ruimte daarvoor.
(januari 2010)

Pluspunten:

alles eigenlijk wel hmm vooral de fashionjacks ik ga er eentje met mijn naam op laten zetten egt te gek je kan egt alles met de samsung corby

Minpunten:

dat de camera maar 2 mp is ik heb liever 3.2mp of meer maar voor de rest niet neej
(november 2009)

Pluspunten:

-Ongekend lage prijs voor een modern touchscreen toestel. Ik heb hem als prepaid aangeschaft. Met aftrek van beltegoed voor €45,00. De concurrentie kan zich hier voorlopig op stukbijten.
-Moderne GUI

Minpunten:

-Ik mis een virtueel qwerty-toetsenbord.
-Wifi zou toch wel heel leuk zijn als je thuis een beetje wilt internetten op je GSM.
-Touchscreen is soms een beetje te gevoelig wat soms ongewilde acties ten gevolge heeft.
(november 2009)

Pluspunten:

een geweldig toestel en heel fraai te veranderen met de verschillende covers.

Minpunten:

nog niet gevonden.
(oktober 2009)

Pluspunten:

Ik ben helemaal weg van dese telefoon!!! hij is super! ik heb de chic white en hij is prachtig! ook een goede camera. en het is ook heel fijn met een touchsreen!

Minpunten:

Ik wil graag Fashion jacktes kopen maar ik weet niet waar dat kan.:(
en voorderest heb ik geen minpunten!
Wat vind jij van de Samsung Corby S3650? Schrijf een review

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden