Vergelijk 2.564.427 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Corby S3650

Ontdek hier alles over de Samsung Corby S3650 (GT-S3650): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(10 reviews )
De Samsung Corby S3650 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Samsung Corby S3650

De Samsung Corby S3650 is een mobieltje dat met name de jeugd zal aanspreken. Hoewel high-end features als Wifi en GPS ontbreken, beschikt hij toch over een aantal goede eigenschappen.
Allereerst is de Corby een touchphone met een groot 2.8 inch aanraakscherm. Bediening geschiedt dus via het scherm, hoewel er wel enkele knoppen zijn voor bijvoorbeeld het opnemen en ophangen.
Verder beschikt de S3650 over een 2 megapixel camera, mp3-speler, FM-radio met RDS en een MicroSD slot voor geheugenuitbreiding. De telefoon is prima geschikt voor het gebruik van Twitter, Facebook en/of Myspace, hoewel dit wel moet via het langzamere GPRS.
De Corby kan naar eigen smaak gerestyled worden. Je krijgt namelijk twee extra achterkantjes in de doos mee in frisse, zomerse kleuren.

Design

Zoals gezegd is de Samsung Corby dus gericht op de wat jongere gebruiker. Kinderachtig is het toestel echter zeker niet: hij oogt fris, smaakvol en hip. Het zwart aan de voorkant en het geel aan de achterzijde contrasteren op een leuke manier, zodat je een spannende telefoon krijgt. Bovendien krijg je twee extra covers, zodat je het geel ook kunt vervangen voor een andere kleur. Zo heb je altijd de telefoon mee die bij jouw smaak past!

Touch voor een zacht prijsje

De Samsung Corby is een uiterst vriendelijk geprijsde telefoon. Toch beschikt het toestel over een groot 2.8 inch touch screen. Hierop bestuur je de meeste functies en blader je snel door alle programma's. Verder zijn er nog een aantal hardwareknoppen aanwezig die de bediening verbeteren, waaronder een opneemknop, een menuknop en een ophang/uitzetknop.

Multimedia

De Corby ondersteunt bekende mediaformaten als mp3, wma en videobestanden. Bovendien is het geheugen uit te breiden tot maar liefst 8GB. Zodoende heb je altijd je favoriete muziek en films bij je.

Ook kun je snel een leuke foto maken dankzij de onboard 2 megapixel camera. Helaas heeft deze geen flitser, maar overdag kun je er leuke foto's mee maken.

Connectiviteit

Helaas beschikt de Corby S3650 niet over 3G, maar je kunt wel degelijk het internet op, middels een GPRS verbinding.

Overige specs

De Samsung Corby S3650 weegt slechts 93 gram en heeft een formaat van 103 x 57 x 12 mm. Je kunt er nagenoeg overal ter wereld mee bellen, dankzij de ondersteuning van 850, 900, 1800 en 1900 Mhz frequenties. De spreektijd van het toestel bedraagt 540 minuten, de standbytijd 730 uur.

Samsung Corby S3650 reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Corby S3650 een gemiddelde beoordeling van 7,8.
Bekijk Samsung Corby S3650 reviews of schrijf zelf een review.

(januari 2014)

Pluspunten:

-Bellen gaat heel goed

Minpunten:

-Hij onderneemt acties uit zichzelf
-valt vaak uit
-touchscreen loopt veel vast
(april 2013)

Pluspunten:

Goedkope telefoon waar je redelijk mee kan bellen

Minpunten:

Vind de touchscreen helemaal niks. Telefoon onderneemt spontaan allerlei acties
Geen wifi
Slechte foto's
Ontzettend langzaam

Advies: Koop voor 100 euro een duurdere telefoon die wel werkt, of koop er 1 zonder touchscreen.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Corby S3650

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden