Vergelijk 3.298.618 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Corby PRO B5310

Ontdek hier alles over de Samsung Corby PRO B5310 (GT-B5310): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(2 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Corby PRO B5310 accessoires.

Informatie over de Samsung Corby PRO B5310

De Corby PRO B5310 mag gezien worden als het vlaggenschip van de Corby-serie. Hier maken o.a. de Samsung B3310 en de Samsung Corby S3650 deel vanuit. De Corby Pro B5310 heeft echter de beschikking over meer functies. Naast een 2.8 inch touchscreen beschikt het toestel bijvoorbeeld over een volledig uitklapbaar QWERTY-toetsenbord, waarmee berichten typen een peulenschil wordt.
Ook kun je met de Corby PRO snel en zorgeloos het internet op, dankzij de 3G-netwerk ondersteuning. De slider beschikt bovendien over een GPS-ontvanger en is dus ook voor navigatiedoeleinden inzetbaar. Voor ontspanning kun je gebruikmaken van de mp3-speler, FM-radio en 3 megapixel camera.

Uiterlijk

De Samsung Corby PRO is vooral gericht op jongeren die een hip toestel wensen dat tegelijkertijd functioneel is. Naast een 2.8 inch aanraakscherm beschikt het toestel namelijk over een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord. Hiermee typ je gegarandeerd snel berichtjes, e-mails en andere teksten.

Menu en interface

De Samsung Corby PRO maakt gebruik van de cartoon interface die op alle Corby-toestellen te vinden is. Daarbij kun je widgets plaatsen, dit zijn icoontjes naar veelgebruikte programma's. Zo kun je bijvoorbeeld een snelkoppeling op het hoofdscherm plaatsen van NU.nl of Hyves. Dit komt het gebruikersgemak zeer ten goede.

Verbindingen

De Samsung Corby PRO beschikt over alle verbindingen die je van een modern mobieltje mag verwachten. Als je een internetbundel aanschaft, kan je door middel van de 3G-ondersteuning razendsnel surfen. Maar ook zonder internetbundel ben je voorzien van internet, middels de WiFi-functie kan je namelijk alsnog het web op. Verder zijn ook Bluetooth en een GPS-ontvanger aanwezig. Door middel van laatstgenoemde feature is de CorbyPro dus ook als navigatiesysteem inzetbaar.

Multimedia

Buiten het feit dat de Corby PRO als zakelijke telefoon ingezet kan worden, zijn er ook een hoop ontspanningsmogelijkheden. Zo kun genieten van je eigen muziek of van de FM radio met RDS. Bovendien speelt de Corby Pro ook DivX en MPEG4 video's af. Het geheugen van het toestel kan uitgebreid worden tot 16GB, zodat je talloze albums kwijt kunt op dit toestel.

De camera op de Samsung Corby PRO B5310 is een 3 megapixel camera met CMOS lens. Gemaakte foto's kunnen direct geüpload en gedeeld worden met vrienden. Dit gaat zeer snel en is daarnaast ook nog eens zeer eenvoudig!

De bovenstaande beschrijving geeft aan hoe compleet de Samsung Corby PRO B5310 is. Een ander feit is dat de prijs zeer laag is voor een veelzijdig toestel als de Corby PRO. Voor weinig geld heb je dus de beschikking over een trendy slider met vele functies.

Samsung Corby PRO B5310 reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Corby PRO B5310 een gemiddelde beoordeling van 9,5.
Bekijk Samsung Corby PRO B5310 reviews of schrijf zelf een review.

(februari 2011)

Pluspunten:

het is een heel mooi telefoon

Minpunten:

niet
(december 2010)

Pluspunten:

hij is erg snel met internet
je kunt makkelijk smsjes sturen met het toetsenbord
ik zou hem zeker aanraden want hij heeft eigenlijk alles!

Minpunten:

geen!

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Corby PRO B5310

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden