Vergelijk 2.380.788 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Corby II S3850

Ontdek hier alles over de Samsung Corby II S3850: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Samsung Corby II S3850 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Samsung Corby II S3850

De Samsung S3850 Corby II is een betaalbaar toestel met een fris design. De lage prijs betekent echter niet dat dit toestel weinig te bieden heeft, integendeel. De Touchwiz-interface in combinatie met het 3.2 inch scherm maakt deze Corby tot een praktisch toestel. Bovendien is het één van de goedkoopste toestellen met geïntegreerde sociale netwerkintegratie en WiFi. Het toestel volgt de Samsung Corby S3650 op en is op vele vlakken vernieuwd en verbeterd.

Uiterlijk: fris en kleurrijk

De Corby-reeks staat bekend om het frisse design en dito kleuren. Zo ook de Samsung Corby II. Het toestel is mooi rond vormgegeven, beschikt over een 3.2 inch touchscreen en is in verschillende vrolijke kleuren verkrijgbaar, zoals geel en roze.

Samsung Corby IIOnline: WiFi en social media

De Samsung Corby II ondersteunt WiFi, waardoor je overal gebruik kan maken van een open draadloos netwerk in de buurt. Mocht deze niet aanwezig zijn, dan kun je ook via de GPRS-verbinding het internet op. Deze is wat minder snel dan 3G-internet, maar toch prima bruikbaar. Social media zijn speciaal geïntegreerd, zodat je altijd op de hoogte blijft van je laatste updates van Facebook en Twitter.

Media: camera en mp3-speler

De Corby II beschikt over een uitgebreid mediapakket. Met de 2 megapixel camera kun je overal foto's én video's maken en ook kun je de Corby II als mp3-speler gebruiken. Er is een plek voor een SD-kaart tot 16 GB, waarmee je genoeg ruimte voor al je foto's en muziekbestanden.

De Samsung Corby II is dus een erg aantrekkelijk toestel. Vooral jongeren, vanwegen het betaalbare karakter, de frisse look en de social media-integratie.

Samsung Corby II S3850 reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Corby II S3850 een gemiddelde beoordeling van 2.
Bekijk Samsung Corby II S3850 reviews of schrijf zelf een review.

(februari 2012)

Pluspunten:

ziet er leuk uit en hij is zo simpel dat je de neiging hebt om moeilijk te zoeken ivm de instellingen.

Minpunten:

kan er vanaf het begin niet mee op internet (heb een vodafone abonnement) wifi is geen probleem, maar mijn menubalkje blijft op een derde steken als ik gebruik wil maken van het 'gewone' internet. Daarbij mis ik een qwerty toetsenbord en omdat het een BADA OS is kan ik niet word feuten... Al met al een vette miskoop (voor mij in elk geval)

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Corby II S3850

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden