Vergelijk 2.683.698 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Chat 222 Dual-Sim

Ontdek hier alles over de Samsung Chat 222 Dual-Sim (Ch@t E2222): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Chat 222 Dual-Sim accessoires.

Informatie over de Samsung Chat 222 Dual-Sim

De Samsung Chat 222 is het kleine broertje van de Samsung Chat 322. Net als de 322 is het namelijk een ideaal toestel als je een klein budget hebt, maar toch makkelijk met je vrienden wil kunnen chatten, zowel via SMSjes als op sociale netwerken. Voor de duidelijkheid, dit is de dual-sim versie van de Chat 222 met serienummer E2222. Voor de versie zonder dual-sim bekijk je de pagina van de Samsung Chat 222.

QWERTY-chat voor SMS, MMS, Facebook en Twitter

Zoek je een goedkope telefoon waar je goed mee kunt chatten, overweeg dan de Samsung Chat 222. De 222 heeft namelijk een QWERTY-toetsenbord, en biedt integratie met een flink aantal sociale netwerken. Vanzelfsprekend kun je er mee SMSen en MMSen, maar je kunt ook kletsen met je vrienden van Facebook, Twitter, Hyves, en allerlei andere sociale netwerken. Ook je mail kun je makkelijk checken.

Samsung Chat 222Dual Sim

Een ander pluspunt van de Samsung Ch@t 222 is de Dual Sim functie. Dat betekent dat je niet één, maar twee SIM-kaarten in je telefoon kwijt kunt. Heb je dus bijvoorbeeld aparte abonnementen en SIM-kaarten voor werk en privé, dan hoef je niet eerst je telefoon uit te schakelen om tussen de twee te switchen. Of als je één SIM-kaart met een abonnement, en eentje prepaid wil gebruiken: dat is ook gewoon mogelijk.

Camera, MP3-speler, en meer

De Samsung Chat 222 heeft een bescheiden camera van slechts 0,3 megapixels, maar daar kun je zowel foto's als video's mee maken. Verwacht geen beelden van topkwaliteit, maar als je even snel een foto moet maken is het wel zo handig als je daarvoor je telefoon kunt pakken.

Daarnaast zit er op de 222 de mogelijkheid om muziek te luisteren, in de vorm van MP3's die je zelf op je microSD-kaart kunt zetten. Geen zin om muziek over te zetten? Dan luister je toch gewoon via de ingebouwde FM-radio! De Samsung Chat 222 beschikt over een stevige batterij en gaat 550 uur mee op standby, en 12 uur bij actief gebruik.

 

Samsung Chat 222 Dual-Sim reviews

Onze bezoekers geven de Samsung Chat 222 Dual-Sim een gemiddelde beoordeling van 8.
Bekijk Samsung Chat 222 Dual-Sim reviews of schrijf zelf een review.

(oktober 2012)

Pluspunten:

Makkelijk in gebruik. Simpel te wisselen van sim.

Minpunten:

Kleine letters ondanks groot scherm

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Chat 222 Dual-Sim

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden