Vergelijk 2.679.755 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Champ Duos E2652W

Ontdek hier alles over de Samsung Champ Duos E2652W: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Champ Duos E2652W accessoires.

Informatie over de Samsung Champ Duos E2652W

De Samsung Champ Duos is een telefoon die twee SIM-kaarten kan herbergen. Vandaar het 'Duos' in de toestelnaam. De Champ Duos kan met de vingers bediend worden of met het geïntegreerde pennetje. Het toestel beschikt over Wi-Fi, zodat je de Twitter- en Facebook-apps makkelijk bij kan houden. Die staan standaard geïnstalleerd op de Samsung Champ Duos. Daarnaast heeft de Champ Duos 50 MB intern geheugen, dat met een MicroSD-kaart kan worden uitgebreid met 16 GB. De belangrijkste feature blijft toch wel de mogelijkheid twee SIM-kaarten te gebruiken. Tegelijkertijd kan helaas niet, maar je kan gemakkelijk switchen zonder het toestel uit te zetten. Handig als je bijvoorbeeld naar het buitenland gaat of privé en zakelijk gescheiden wilt houden. Heb je maar 1 SIM-kaart maar wil je toch een Champ? Kijk dan eens naar de Samsung Champ C3300K.

Belangrijkste eigenschappen van de Samsung Champ Duos:

  • Dual-SIM
  • Integratie Twitter en Facebook
  • Bediening met pennetje
  • MicroSD-slot voor max. 16 GB

Voor wie is de Samsung Champ Duos:

Door zijn ondersteuning voor twee SIM-kaarten verraadt Samsung dat de Champ Duos voornamelijk is gericht op de zakelijke markt. Er zijn overigens genoeg functies om de Champ Duos ook privé met tevredenheid te kunnen gebruiken. De ondersteuning voor Twitter en Facebook is daar het beste voorbeeld van. Hoewel het ongetwijfeld een uitstekend zakelijk toestel is, betekent dat zeker niet dat je met een waardeloze telefoon zit als je terug komt van je werk. 

Samsung Champ Duos E2652W reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Samsung Champ Duos E2652W review.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Champ Duos E2652W

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden