Vergelijk 2.670.373 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung B7722

Ontdek hier alles over de Samsung B7722 (GT-B7722 DuoS): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(2 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung B7722 accessoires.

Informatie over de Samsung B7722

De Samsung B7722 is een bijzondere smartphone. Het toestel heeft namelijk de beschikking over dual-SIM én 3G. Het is daarmee de eerste GSM van Samsung die dit kan. De Samsung D980 DuoS beschikt bijvoorbeeld wel over dual-SIM en een touchscreen maar niet over 3G-ondersteuning. De B7722 is dus uitermate geschikt voor mensen die willen beschikken over snel internet en twee SIM-kaarten in één toestel.

Dual-SIM en 3G-ondersteuning

Samsung B7722

Dual-SIM is voor veel mensen de oplossing om niet elke keer met twee toestellen op pad te hoeven. Met de dual-SIM functie is het namelijk mogelijk om twee SIM-kaarten in één toestel te gebruiken. Hier zijn vooral mensen die nabij de grens wonen/werken, mensen met verschillende abonnementen en mensen die zakelijk en privé graag gescheiden houden dus enorm mee geholpen.

Naast de dual-SIM functie is het praktische aan dit toestel dat de B7722 ook razendsnel internet mogelijk maakt. Het 3G-netwerk wordt namelijk ondersteund dus op elk tijdstip en plaats heb je dus de beschikking over snelle verbinding. Het 3.2 inch WQVGA touchscreen zorgt voor een hoge gebruiksvriendelijkheid van deze functie.

Algemene kenmerken

Vanzelfsprekend kan de B7722 veel meer dan alleen 3G ondersteunen. Multimedia bijvoorbeeld is ook goed vertegenwoordigd. De 5 MP camera met digitale zoom en flitser is al een goed begin. Op het gebied van muziek doet de B7722 echter ook van zich spreken. De MP3-speler en FM-radio bieden je namelijk het nodige vermaak.

Zonder internetbundel is de B7722 echter ook geschikt. Het toestel heeft namelijk de beschikking over WiFi. Het geheugen is uitbreidbaar tot 8 GB dus er is voldoende ruimte om talloze contacten en bestanden op te slaan.

Al met al is de Samsung B7722 een kwaliteits touchscreen met 3G ondersteuning. De dual-SIM functie en het mooie touchscreen zijn bevestigingen van het vermoeden dat Samsung weer een goed toestel heeft weten te produceren.

Samsung B7722 reviews

Onze bezoekers geven de Samsung B7722 een gemiddelde beoordeling van 6,5.
Bekijk Samsung B7722 reviews of schrijf zelf een review.

(juli 2011)

Pluspunten:

Deze telefoon is erg handig voor mijn werk! Doordat ie dual-sim is kan ik makkelijk tussen mijn werkcontacten en thuiscirkels wisselen. Naar mijn weten zijn er maar weinig dual-sim toestellen, en deze bevalt me goed. De andere recensent merkt wel op dat 'echte' apps ontbreken, maar met een browser en een camera kan ik de belangrijkste telefoontaken nog altijd prima vervullen. Dan maar zonder Angry Birds. ;)

Minpunten:

Weinig minuten: alleen als je echt behoefte hebt aan apps zou ik een ander toestellen aanraden, maar op dual-sim gebied ben ik meer dan zéér tevreden. Aanradertje!
(juli 2011)

Pluspunten:

Dual sim
3g

Minpunten:

Geen smatphone!!
Geen whatsapp mogelijk!!

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung B7722

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden