Vergelijk 2.030.368 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

RugGear XF

Ontdek hier alles over de RugGear XF: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de RugGear XF

Met deze Ruggear XF heb je het eerste toestel ter wereld in handen dat blijft drijven op water. Ruggear zet een heuse toughphone neer met alle gangbare functies van een eenvoudige telefoon. Daarbij kan deze telefoon gerust mee naar elke wateractiviteit of werkzaamheden waar veel water bij komt kijken. Met een stevig ontwerp en de mogelijkheid om te kunnen bellen, sms'en en FM-radio te luisteren ben je met deze Ruggear XF van alle basisvoorzieningen die een telefoon aan boort hoort te hebben voorzien. Daarnaast overleeft de telefoon ook buitenboord en is daarmee uiterst geschikt voor de visser, schipper of surfer die altijd bereikbaar wil zijn.

De telefoon kan ook tegen een stootje. Naast zijn water- en stofbestendigheid kan hij een val van 2 meter overleven. Ook zit er een simpele 0,3-megapixelcamera in deze telefoon zodat je simpele foto's kunt maken. Een zaklamp en Bluetooth functionaliteit zijn ook van de partij en het geheugen biedt genoeg ruimte voor wel 1000 contacten. De batterij gaat gerust een aantal dagen mee, zo gaat deze telefoon tot wel 200 uur mee op een enkele lading in stand by modus. Het geheugen is uit te breiden met een micro-SD kaart tot maar liefst 32 GB geheugen.

Belangrijkste Ruggear XF specificaties

  • Blijft drijven op water
  • Waterbestendig (IPX7) en stofbestendig (IPX6)
  • Ingebouwde zaklamp
  • 2,2-inch kleurenscherm
  • Telefoonboek met ruimte voor 1000 contacten

Pluspunten Ruggear XF

Deze Ruggear XF overleeft letterlijk bijna alles. Mocht je deze telefoon in het water laten vallen tijdens het varen of uitvoeren van werkzaamheden boven diep water, dan komt hij gewoon weer boven drijven. Ook kan de telefoon tegen een stootje en zo overleeft het toestel eenvoudig een val tot wel 2 meter. Zijn dikke huid beschermt hem ook tegen stof en dat maakt deze telefoon uiterst geschikt voor de telefoongebruiker die in de meest barre omstandigheden bereikbaar wil zijn of gewoon een toestel wilt dat tegen een flinke stoot kan.

Naast bellen en sms'en kun je met deze telefoon simpele foto's maken. De 0,3-megapixelcamera maakt eenvoudige foto's die je ook onder water kunt maken. Er zitten een aantal handige functies aan boord van dit toestel zoals een FM-radio en een ingebouwde zaklamp. Ook de zaklamp functioneert onder water. Verder heeft de telefoon Bluetooth connectiviteit en kan het toestel tot wel 200 uur mee in stand by modus op een enkele lading. 

Minpunten Ruggear XF

De Ruggear is een bijzonder stevig toestel maar dat maakt hem tegelijkertijd een beetje lomp. Ook de functies van het toestel zijn niet vergelijkbaar met de huidige standaard en daardoor zul je dus ook geen apps kunnen draaien of haarscherpe foto's kunnen schieten met dit toestel. Als je toch toe bent aan een telefoon die tegen een stootje kan en voorzien is van alle moderne functionaliteit, kijk dan eens naar de Cat S60.

RugGear XF reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je RugGear XF review.

Telefoons vergelijkbaar met de RugGear XF

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden