Vergelijk 2.615.699 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

RugGear RG310

Ontdek hier alles over de RugGear RG310: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de RugGear RG310

De RugGear RG310 is een stevige, compacte smartphone. Het toestel draait op Android 4.2 en is voorzien van alles wat je van een smartphone mag verwachten. De echte kracht van de RG310 ligt echter niet bij het smartphone-gedeelte, maar bij de behuizing. Die is namelijk ontzettend stevig; de RugGear RG310 is een zogeheten toughphone. Dat betekent dat het toestel tegen heel wat is opgewassen. Tegen water, stof, maar ook hoge temperaturen en lage temperaturen doen geen afbreuk aan het functioneren van de RG310. Het toestel is ook valbestendig.

Alhoewel er niet veel smartphones zijn die steviger zijn dat de RG310, is er wel bezuinigd op het 'smart'-gedeelte. Zo krijgt het toestel een niet al te snelle dual-core processor mee, en draait het op de toch wat gedateerde Android 4.2 Jelly Bean. De camera is met 5 megapixel ook niet heel indrukwekkend. Het toestel heeft verder wel gewoon wifi, GPS, Bluetooth 4.0 en een stevige accu. Met andere woorden: een complete smartphone. Als klein extraatje is de RG310 ook nog dual-sim. Dat betekent dat je twee sim-kaarten tegelijkertijd kan gebruiken.

Belangrijkste RugGear RG310 specificaties

  • Waterdichte en valbestendige behuizing
  • 2,4 inch krasbestendig touchscreen
  • 1 GHz dual-core processor met 512 MB werkgeheugen
  • 4 GB interne opslag, uit te breiden met max. 32GB microSD
  • 5 megapixel camera, 0,3 megapixel frontcamera
  • Dual-sim, dus twee simkaarten tegelijk gebruiken

RugGear RG310 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je RugGear RG310 review.

Telefoons vergelijkbaar met de RugGear RG310

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden