Vergelijk 2.684.525 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

RugGear RG150

Ontdek hier alles over de RugGear RG150: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de RugGear RG150

Ben jij iemand die een beetje gladde vingers heeft? Laat je daartoe vaak je smartphone vallen? Misschien is het dan tijd voor iets anders. Met de RugGear RG150 heb je in ieder geval écht iets anders in handen. RugGear is al jaren actief als de producent van zogeheten toughphones. Dat zijn mobiele telefoons die flink wat meer klappen kunnen hebben dan de reguliere smartphone. De telefoons van RugGear zijn gemaakt om door extreme sporters, bouwvakkers, boeren en meer gebruikt te worden. Je kunt op het merk rekenen wanneer je een stevige telefoon nodig hebt.

De RG150 is wat dat betreft geen uitzondering. Met de RG150 van RugGear ben je voor verlengde tijd bereikbaar zonder stopcontacten. Wel is het handig dat er zendmasten in de buurt zijn om via te telefoneren. De RG150 is geen 'traditionele' smartphone. Dat wil zeggen dat je er geen apps op kunt installeren en ook niet mee op het internet kunt surfen. Wel kun je foto's schieten met de RG150 via de 2-megapixelcamera. Het belangrijkste van de RG150 is dat het toestel flink wat misbruik kan weerstaan en dat doet met een flinke accuduur.

Belangrijkste specificaties van de RugGear RG150

  • 2,4 inch kleurendisplay
  • MediaTek MT6572M-processor
  • Bestand tegen water, zand, stof en meer
  • Dualsim-functionaliteit
  • 2-megapixelcamera
  • 1800 mAh accucapaciteit

Pluspunten van de RugGear RG150

Het mag duidelijk zijn dat de RugGear RG150 tegen een stootje kan. Het toestel is voorzien van een stevige behuizing die goed dicht zit. Dat laatste is wel zo prettig, daardoor is de RG150 namelijk niet alleen voorbereid op fysieke klappen, maar ook op overstromingen. Je kunt met het toestel door de modder crossen, door woestijnen racen en andere drek tegenhouden. De RG150 zal het blijven doen. 

Een ander voordeel van de RG150 is de accu. Hoewel 1800 mAh niet echt veel lijkt wanneer je kijkt naar de gemiddelde smartphone, is het flink wat stroom voor een toestel als dit. De RG150 heeft geen intens snelle processor om aan te drijven, geen scherm met miljoenen pixels en gaan hele batterij aan camera's. Doordat de RG150 wat minder heeft om aan te drijven kun je een behoorlijke tijd met die accu vooruit, een week zou geen uitzondering mogen zijn.

Minpunten van de RugGear RG150

Eén van de grootste minpunten van de RG150 is eigenlijk hetzelfde als een pluspunt. De RG150 is uiterst bedreven in wat het toestel kan, maar dat lijstje is helaas niet mega lang. Met de RG150 kun je niet WhatsAppen of iets opzoeken op Bing. Het is een toestel dat zich meer thuisvoelt opp lange survivaltochten of op een muziekfestival. Als je op zoek bent naar een smartphone om mee op avontuur te nemen dan heeft RugGear daar zeker ook aanbod voor. De RG655 bijvoorbeeld.

RugGear RG150 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je RugGear RG150 review.

Telefoons vergelijkbaar met de RugGear RG150

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden